Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ικαρία: Tραπέζωμα πρόκληση στην πρωθυπουργική επίσκεψη

[Eleni Nitsola FB: Ο εξοχωτατος πρωθυπουργός μας, συν τρώγει με άλλα 30 άτομα στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή Σαμου Στεφαναδη (απέναντι ακριβώς απ το σπίτι μας)!!! Από κάτω άλλοι 30-40 συνωστισμενοι μπάτσοι απ την κουστωδεια του, τον αναμένουν συνωστισμενοι!! Εγώ θα πάω να τους καταγγείλω τώρα λοιπόν!! Και συ κάτσε στο παγκάκι της γειτονιάς σου με το καφεδάκι σου, με τον φίλο σου, και πλήρωσε το πρόστιμο το τρακοσαρι!]

Λίγες ώρες μετά την αυστηροποίηση των μέτρων που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού γνωρίζοντας «θερμή» υποδοχή από κατοίκους της Ικαρίας αλλά και μια καταγγελία που χρήζει άμεσα απάντησης καθώς απαθανατίζει ακόμα μια στιγμή «ανεμελίας». 

Φωτογραφία και οπτικοακουστικό υλικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου και συνοδεύεται από επώνυμη καταγγελία προκαλεί ερωτήματα για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα η φωτογραφία δείχνει, σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία, «τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του να τρώνε στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή Σάμου, Χρ. Στεφανάδη». Στην εικόνα δεν διακρίνονται καθαρά τα πρόσωπα που έλαβαν μέρος στη μάζωξη αλλά είναι εμφανές πως δεν τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

«Ο εξοχώτατος πρωθυπουργός μας, συν τρώγει με άλλα 30 άτομα στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή Σάμου Στεφαναδη (απέναντι ακριβώς απ το σπίτι μας)!!!» γράφει στο FB η καταγγέλλουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.