Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Επιστροφή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ρηγίνου στον Ιερό Ναό του Χριστού (φωτογραφίες)

51 χρόνια Ιεροσύνης συμπληρώνει τον Μάρτιο του '21 ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σκοπέλου Πρωτοπρεσβ. Νικόλαος Κασσανδριανός. Στη φωτό με τον πρόεδρο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου Ρηγίνο Καράδη και τους Ηλία Σαραφίδη (Αστυνόμο) και Γεώργιο Γκάρα (Πλωτάρχη Λ.Σ.)

Διαφορετική, λόγω των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ήταν η φετινή εορτή του Πολιούχου Σκοπέλου Αγίου Ρηγίνου, αφού δεν έγινε η λιτανεία από την Μονή προς το Γεφυράκι και ακολούθως στον Ιερό Ναό του Χριστού, όπως συνηθίζεται…


Αντ' αυτής τα λείψανα του Αγίου μεταφέρθηκαν με όχημα στον τόπο μαρτυρίου, στη θέση Γεφυράκι, όπου έλαβε χώρα Ιερά Λιτανεία και αμέσως μετά μέχρι τον Πλάτανο, στο παλιό λιμάνι για να καταλήξουν στον Ιερό Ναό του Χριστού, όπου και φυλάσσονται…

Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου συνόδευσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σκοπέλου Πρωτοπρεσβ. Νικόλαος Κασσανδριανός, ο πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου Ρηγίνος Καράδης, ο δημοτικός σύμβουλος Ρηγίνος Πατσής και οι προϊστάμενοι του Λιμενικού Σώματος και Αστυνομικού Τμήματος, πλωτάρχης Λ.Σ. Γκάρας Γεώργιος και Αστυνόμος Ηλίας Σαραφίδης, αντίστοιχα.
















____________________

Κάντε like στη σελίδα "εφημερίδα Βόρειες Σποράδες" στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram  και στο youtube !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.