Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Προσπάθεια για εκ περιτροπής ρεύμα στις Σποράδες - Πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το απόγευμα


Γίνεται προσπάθεια να ηλεκτροδοτηθούν τα νησιά εκ περιτροπής,σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Σκοπέλου από το ΥΠΠ κ. Χαρδαλιά, ενώ πλήρης αποκατάσταση αναμένεται το απόγευμα!

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει:

Σε ό,τι αφορά την ηλεκτροδότηση των Σποράδων, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σεσυνεργασία με την Πυροσβεστική καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προσεγγίσουν τα σημεία του Δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές από την πτώση δέντρων και να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών.

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Μόλις ένα 24ωρο χιονόπτωσης, ήταν αρκετό να προκαλέσει μια σειρά σοβαρά προβλήματα στις οδικές συγκοινωνίες σε διάφορες ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, αλλά και στην ΠΑΘΕ, με την ολική διακοπή ή μερική διακοπή της κυκλοφορίας, στο σιδηροδρομικό δίκτυο με περιορισμό σιδηροδρομικών δρομολογίων, με πολύωρες διακοπές ρεύματος σε χωριά της Μαγνησίας- Σποράδων, της Λάρισας, των Τρικάλων, αλλά και προβλήματα σε κτηνοτρόφους που είναι αποκλεισμένα τα ποιμνιοστάσια τους.

Αυτά τα σοβαρά προβλήματα, δεν μπορεί να αποδίδονται απλά στα καιρικά φαινόμενα, όπως κάνουν συνήθως κυβέρνηση, περιφερειακή αρχή και δημοτικές αρχές για να κρύψουν δικές τους ευθύνες. Τα προβλήματα αυτά, αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά, ότι τα διάφορα σχέδια για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων, που εκπονούν κυβέρνηση, περιφέρεια Θεσσαλίας και δήμοι, είναι όπως έχουμε υπογραμμίσει επανειλημμένα ως Λαική Συσπείρωση, σχέδια επί χάρτου, αφού η κρατική χρηματοδότηση είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη, το ίδιο το προσωπικό και τα τεχνικά μέσα στηνπολιτική προστασία, κεντρικά και σε επίπεδο περιφέρειας και δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.