Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Δύο μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου στο European School Radio

 Επιτυχές ντεμπούτο στον "διαδικτυακό αέρα"!

Στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “European School Radio”, το οποίο είναι το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, συμμετέχουν με επιτυχία οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου Κωνσταντίνα- Ειρήνη Χλιβερού και Κυριακή Ταλαδιανού, παρουσιάζοντας κάθε Κυριακή στις 21.00 μία μουσική εκπομπή (→κλικ ΕΔΩ)

Η πρώτη ζωντανή  εκπομπή των κοριτσιών πραγματοποιήθηκε αυτή την Κυριακή 21.2.2021 (→PODCASTS), με εξαιρετικό παλμό. Οι δύο εκφωνήτριες παρουσίασαν το νησί της Σκοπέλου, μαζί με πλούσιο, χαρούμενο μουσικό  ρεπερτόριο από τη χορευτική ηλεκτρονική ποπ.

Το European School Radio φιλοξενείται ως υπηρεσία ραδιοφώνου στην πλατφόρμα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) και ακούγεται μέσω της ειδικής πλατφόρμας η οποία δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό στις υπηρεσίες βίντεο (EDU TV).

Έχει ανοιχτή συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και το Τμήμα Πληροφορικής του  ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Το European School Radio εντάσσεται σε μια ευρύτερη εκπαιδευτική φιλοσοφία η οποία θέλει το μαθητή να βλέπει το σχολείο ως χώρο δημιουργίας και έκφρασης.

Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο έχει ώς σκοπό να προβάλει τις ιδέες, τις δημιουργίες, τις ανησυχίες της μαθητικής κοινότητας και να τις επικοινωνεί με το σήμερα, δημιουργώντας ένα δίκτυο σχολείων και μαθητών/τριων, οι οποίοι θα επιτελούν την λειτουργία του διαδικτυακού μαθητικού ραδιοφώνου. Αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό συμβάλλοντας παράλληλα και στην Δικτύωση Σχολείου – Κοινωνίας.

Το “European School Radio” είναι ανεξάρτητος, αδέσμευτος και πολυσυλλεκτικός ραδιοσταθμός, έξω από φυλετικούς, θρησκευτικούς,  κομματικούς και παραταξιακούς προσδιορισμούς.

Έχει ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Στον ψυχαγωγικό τομέα θα περιλαμβάνονται μουσικές επιλογές από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Το εκπέμπον ραδιόφωνο είναι μη ενημερωτικό, με έντονα επιμορφωτικό χαρακτήρα, καθώς θα περιλαμβάνει εκπομπές με ποικίλη θεματολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.