Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Στο εδώλιο οι ψαράδες που είδαν ζωντανό τον αγνοούμενο Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο


Για τις 12 Μαίου 2021 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, προσδιορίστηκε η δίκη δύο ψαράδων που ήταν οι τελευταίοι που είδαν ζωντανό τον Γιώργο Καραμιχαηλίδη, στις 30 Αυγούστου 2016, στο λιμάνι Βότση Αλοννήσου, πριν εξαφανιστεί και ακόμη είναι αγνοούμενος. Αντιμετωπίζουν την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, για έκθεση ζωής σε κίνδυνο με δόλο και πρόθεση από κοινού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καραμιχαηλίδης, με καταγωγή από Θεσσαλονίκη και κάτοικος προσωρινά Βελγίου, είχε πάει για διακοπές στην Αλόννησο με την 24χρονη φίλη του και τα ίχνη του χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου 2016. Από τις έρευνες του Λιμενικού στην περιοχή του λιμανιού Βότση, όπου τελευταία εθεάθη ο Καραμιχαηλίδης να κολυμπάει προς την έξοδό του, είχαν εντοπιστεί στο βυθό τα ρούχα του, το κινητό του και ποσό 400 ευρώ.

https://www.ertnews.gr/

_______________

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓↓↓

Στις δικαστικές αίθουσες το θρίλερ της Αλοννήσου | Νεκρός θεωρείται ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.