Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Σκόπελος | Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος υπέρ των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας

Η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος γνωστοποιεί στα ευσεβή μέλη της την έκκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση και ανακούφιση των εκεί πληγέντων αδελφών μας από τον καταστροφικό σεισμό της 5ης Μαρτίου 2021.


Η Αρχιερατική Περιφέρεια της Σκοπέλου εξαιτίας της απόστασης από την πόλη της Χαλκίδας αποφάσισε τη συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου και προτρέπει τους πιστούς χριστιανούς  της νήσου να παραδώσουν τις προσφορές των ειδών πρώτης ανάγκης σε κάποιο από τα 3 σημεία του Δήμου Σκοπέλου:

1) Για τη Σκόπελο στο Γραφείο Τουρισμού (δίπλα από το κέντρο κοινότητας) από Πέμπτη 11 Μαρτίου μέχρι Πέμπτη 18 Μαρτίου το χρονικό διάστημα από 09:30 έως 14:30 ενώ το Σάββατο 13 Μαρτίου και την Κυριακή 14 Μαρτίου από 11:00 έως 14:00.  

2) Για τη Γλώσσα στη Δημοτική Κοινότητα από Πέμπτη 11 Μαρτίου έως Πέμπτη 18 Μαρτίου τις ώρες λειτουργίας της Κοινότητας.

3) Για το Νέο Κλήμα στη Δημοτική Κοινότητα από Πέμπτη 11 Μαρτίου έως Πέμπτη 18 Μαρτίου τις ώρες λειτουργίας της Κοινότητας.

Τα είδη πρώτης ανάγκης, όπως αυτά ζητήθηκαν από την Ι. Μ. Ελασσώνος είναι τα κάτωθι:

Μωρομάντηλα, Θερμάστρες, Γκαζάκια υγραερίου, Βρεφικές πάνες, Κουβέρτες, Αντικουνουπικά, Βρεφικά είδη, Παυσίπονα (panadol, depon), Ομπρέλες σκίασης, Σαπούνι χεριών, Οινόπνευμα, Τρόφιμα μακράς διαρκείας, Χαρτί υγείας, Μάσκες, Θερμόμετρα, Χαρτί κουζίνας, Ποτήρια μίας χρήσης, Παιδικά παιχνίδια, Αντισηπτικά, Πιάτα μίας χρήσης, Κλινοσκεπάσματα, Αερόθερμα, Ηλεκτρ. Κουζινάκια, Είδη ρουχισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.