Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήριο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Δήμου Σκόπελου


Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους συνέδραμαν στην Αγιογράφηση της Ιεράς Μονής του Πολιούχου και Προστάτου του νησιού μας Αγίου Ρηγίνου, προσφέροντας από το υστέρημά τους.

Ευγνωμονούμε για τη μέχρι τώρα στήριξη και εκ των προτέρων ευχαριστούμε οποιοδήποτε θελήσει να προσφέρει χρήματα "υπέρ της Αγογραφήσεως" της Μονής, ώστε να συνεχιστεί το επόμενο στάδιο της.

Επίσης ευχαριστούμε το μέγα πλήθος των προσκυνητών, που με ευλάβεια προσήλθε και συμμετείχε στις εκδηλώσεις της πανηγύρεως του Προστάτου Αγίου μας, όλους αυτούς που δώρησαν διάφορα είδη για την ημέρα της Εορτής του Αγίου και τους εθελοντές και εθελόντριες που φρόντισαν για την καθαριότητα και ευπρέπεια της Μονής.

Ευχόμαστε η χάρις του Θεού δια πρεσβειών του Αγίου Ρηγίνου να τους χαρίζει υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή

του Δήμου Σκόπελου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.