Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ο Δήμος Σκοπέλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον μαθητή Μάριο Βέρρα

Ο Δήμος Σκοπέλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Μάριο Βέρρα, μαθητή Α΄ Γυμνασίου Σκοπέλου, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης μεταξύ των συμμετεχόντων της Μαγνησίας, στο 10ο τοπικό μαθητικό διαγωνισμό «Ο Θαλής», που διοργανώθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. 

Για την αριστεία του 14χρονου μαθητή εξαίρουμε τους γονείς του, Ουρανία και Οδυσσέα, καθώς επίσης τους εκπαιδευτικούς του και το Σχολείο του για το έργο τους, τη μεταλαμπάδευση των πολύτιμων γνώσεών, αλλά και της αγάπης τους για την επιστήμη των μαθηματικών. 

Ο Δήμος Σκοπέλου αναγνωρίζοντας την σημασία της Παιδείας, ως βασικό κύτταρο και θεμέλιο λίθο της κοινωνίας μας, εργάζεται σταθερά και με προσήλωση με στόχο την βελτίωση των συνθηκών στον τομέα της Εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά του νησιού μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.