Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Σκόπελος: Πρόστιμο 5.000 ευρώ(!) σε ερασιτέχνη αλιέα

«Τσουχτερό» πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε από το Λιμεναρχείο Σκοπέλου σε Σκοπελίτη ερασιτέχνη ψαρά, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και  περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.


Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία και επιβλήθηκε πρόστιμο της τάξης των 5.000 ευρώ!

Αναίτια και παράλογη χαρακτηρίζουν οι ερασιτέχνες ψαράδες την απαγόρευση της ερασιτεχνικής αλιείας

Η ερασιτεχνική αλιεία είναι μία δραστηριότητα που γίνεται κατά μόνας και σε απομακρυσμένες περιοχές μακριά από τον αστικό ιστό και τον κόσμο. Ως εκ τούτου είναι παράλογο να μην δίνεται από την Πολιτεία αυτή η δυνατότητα στους ερασιτέχνες αλιείς να περάσουν το χρόνο τους και να αποφορτιστούν από αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Να σημειώσουμε ότι η απαγόρευση ατομικών δραστηριοτήτων σε ανοιχτό χώρο, όπως της ερασιτεχνικής αλιείας, έχει δημιουργήσει πλήθος αναπάντητων αποριών και διαμαρτυριών προς κάθε κατεύθυνση, αφού η ερασιτεχνική αλιεία ουδεμία δικαιολογία έχει δώσει στους επιδημιολόγους/ λοιμωξιολόγους, για την κατ' οιονδήποτε τρόπο συμμετοχή τους σε εξάπλωση του covid-19 παγκοσμίως. 

Ουδεμία επιστημονική μελέτη υπάρχει, η οποία να συνηγορεί για την ευθύνη της ερασιτεχνικής αλιείας αναψυχής, σε φαινόμενα συγχρωτισμού και διασποράς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.