Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Σωματείο Οικοδόμων Σκοπέλου | Όχι στην καταστολή και την τρομοκρατία!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ και ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δώστε λεφτά για Υγεία και Παιδεία!

Όχι στην καταστολή και την τρομοκρατία!


Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου καταγγέλλει την αστυνομική βία με τους ξυλοδαρμούς  περαστικών και οικογενειών, που συνέβησαν τις προάλλες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και την επιχείρηση διάλυσης της χτεσινής μεγαλειώδους λαϊκής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που έγινε με κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Με πρόσχημα τον έλεγχο για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωνοϊού, η Κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί με τον κατασταλτικό κρατικό μηχανισμό να επιβάλει σιωπητήριο στο λαό, για να κρυφτούν οι τεράστιες ευθύνες της στη διαχείριση της πανδημίας και να στοχοποιηθούν για μια ακόμη φορά εργαζόμενοι και νεολαία. 

Αντί η Κυβέρνηση να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, αντί να επιτάξει το ιδιωτικό τομέα της υγείας ξυλοφορτώνει απλούς εργαζόμενους και μοιράζει «αβέρτα» χρηματικά ποσά.

Αντί να πάρει μέτρα στους χώρους δουλειάς ετοιμάζει δωράκι στους μεγαλοεργοδότες με απλήρωτες υπερωρίες. 

Αντί να πάρει μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και των πανεπιστημίων με γενναία χρηματοδότηση, φτιάχνει αστυνομικά σώματα για να σουλατσάρουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα και να χτυπάνε φοιτητές και εργαζόμενους. 


Όσο και αν επιχειρεί η Κυβέρνηση με την καταστολή και την τρομοκρατία να βάλει τους αγώνες σε περιορισμό και σε καραντίνα όποια φωνή στρέφεται εναντίον της πολιτικής της , δεν πρόκειται να τα καταφέρει!

Το εργατικό κίνημα, η νεολαία, οι φοιτητές έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι με την καταστολή.

Είχαν να αντιμετωπίσουν απειλές, καταδίκες, απαγορεύσεις και περιορισμούς, όμως με οργανωμένο αγώνα τα αντιμετώπισαν όλα!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.