Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκιάθου για την Περιφερειακή Οδό

Με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα στον περιφερειακό στο ύψος του Κέντρου Υγείας, επαναφέρουμε ένα ζήτημα που είχαμε αναδείξει παλαιότερα, σημεία της περιφερειακής οδού τα οποία είναι επικίνδυνα, είτε για τη διέλευση πεζών είτε για την κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Το πρόβλημα αυτό είχαν αναδείξει και σύλλογοι της περιοχής, μιας και πλέον δεν πρόκειται για έναν δρόμο με χαρακτηριστικά περιφερειακού αλλά για έναν δρόμο εντεταγμένο στον οικιστικό ιστό της περιοχής, στον οποίο δεν ισχύει όριο ταχύτητας οικιστικού ιστού και στο παρελθόν έχουν γίνει τροχαία ατυχήματα. Το καλοκαίρι μάλιστα που η κίνηση είναι αυξημένη, γίνεται ακόμα πιο έντονο το πρόβλημα της διέλευσης πεζών, ιδιαίτερα για τους κατοίκους που μένουν έξω από τα όρια της περιφερειακής οδού.

Υπάρχουν αρκετά σημεία στην περιφερειακή οδό τα οποία χρειάζονται επεμβάσεις όπου εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα:

Διασταύρωση του Δέλτα.

Διασταύρωση των οδών Κοραή και Περιφερειακής οδού. (Στο σημείο έχουν γίνει στο παρελθόν σοβαρά ατυχήματα, αφού δεν υπάρχει ορατότητα).

Διασταύρωση οδού Παπαδιαμάντη και Περιφερειακής.

Διασταύρωση Αγίου Φανουρίου και Περιφερειακής.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή:

Τι μέτρα θα πάρει για να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση στα παραπάνω σημεία;

Καρπέτας Βάιος

Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Σκιάθου

7/3/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.