Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Εφαρμογή e-ΔΛΑ | Ηλεκτρονική καταχώρηση και διεκπεραίωση αιτήσεων Λιμενικής Αστυνομίας


Έχει τεθεί στην παραγωγική της έκδοση η ηλεκτρονική εφαρμογή e-ΔΛΑ που αφορά στην ηλεκτρονική καταχώρηση και διεκπεραίωση αιτήσεων θεμάτων αρμοδιότητας Λιμενικής Αστυνομίας. Οι κατηγορίες για τις οποίες δύναται να καταχωρούνται αιτήσεις από τους πολίτες και να διεκπεραιώνονται από τις Λιμενικές Αρχές, είναι οι ακόλουθες:

Άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους καθώς και αίτηση για αντικατάσταση άδειας τ/χ σκάφους 

Άδεια ναυαγοσώστη 

Δραστηριοποίηση δύτη 

Δραστηριοποίηση Θαλασσίου ταξί 

Δραστηριοποίηση μαθητευόμενου δύτη 

Εκμίσθωση Θαλασσίων μέσων αναψυχής 

Εκμίσθωση μηχανοκίνητων λέμβων και ταχύπλοων μικρών σκαφών 

Ίδρυση και λειτουργία καταδυτικού συνεργείου 

Καταδυτικές υπηρεσίες αναψυχής 

Σχολή ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης 

Σχολή εκπαίδευσης υποψηφίων χειριστών τ/χ σκαφών, ενώ σταδιακά θα προστίθενται επιπλέον κατηγορίες/αιτήσεις.

Σημειώνεται ότι, στον σύνδεσμο https://edla.hcg.gr/help/ παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την ορθή χρήση της εφαρμογής από εξωτερικούς χρήστες.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται από εξωτερικούς χρήστες [πολίτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα)] μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://edla.hcg.gr, είτε χωρίς σύνδεση για περιήγηση στην εφαρμογή, είτε με χρήση προσωπικών κωδικών TaxisNET για αυθεντικοποίηση κι εν συνεχεία υποβολή αίτησης. Σημειώνεται ότι, στον σύνδεσμο https://edla.hcg.gr/help/ παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την ορθή χρήση της εφαρμογής από τους εξωτερικούς χρήστες. 

Η ανωτέρω εφαρμογή θα βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχεται στους πολίτες, θα επιτευχθεί μέσω αυτής η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους, με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία ενώ παράλληλα θα αποφορτιστούν οι Λιμενικές Αρχές. 

Α’ Λ/Τ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.