Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Σκοπελίτικα αβγά του Σωτήρη Ξηροχειμώνα / Θρεπτικά και γευστικά..

Τί καλύτερο για ένα πρωινό υγιεινό και θρεπτικό, το οποίο θα μας προσφέρει ενέργεια και τόνωση, που τόσο χρειαζόμαστε αυτή την εποχή, από τα σκοπελίτικα αβγά του Σωτήρη Ξηροχειμώνα, από κότες μεγαλωμένες και ταϊσμένες από την πλούσια σκοπελίτικη φύση.

Συναντήσαμε τον Σωτήρη να ταΐζει και να φροντίζει τις κότες του στο κτήμα του και γεμάτος υπερηφάνεια μας είπε για τα αβγά του:

«Το αβγό που κάνει η κότα εδώ είναι νόστιμο, υγιεινό και εγγυημένο… Σκοπός αυτής της φάρμας είναι η παραγωγή και διάθεση αβγών ελευθέρας βοσκής, από το κοτέτσι κατευθείαν στο σπίτι του καταναλωτή, που θα θελήσει να έχει στο τραπέζι του φρέσκα, νόστιμα, χωριάτικα αβγά.

Οι κότες ζουν ελεύθερες, σε μια έκταση 8000 μ2 και τρέφονται με δημητριακά και φρέσκο χορτάρι, που θερίζω από τους αγρούς και ό,τι άλλο προσφέρει το χωράφι. Γι΄αυτό τα αβγά που παράγονται έχουν τη γεύση και το άρωμα της μοναδικής σκοπελίτικης φύσης…»

Για να φθάσουν τα αυγά στην πόρτα σας αρκεί ένα τηλεφώνημα στον Σωτήρη: 
6944 271 349.




----------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.