Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η υψηλή βλάστηση Νο 1 κίνδυνος

Ο περιφερειάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αθαν. Μπέης ο οποίος βρέθηκε στη Σκόπελο, μιλώντας για την πρόληψη των πυρκαγιών είπε:
Ο κ. Αθαν. Μπέης
«Θα πρέπει να καθαριστούν οι δρόμοι και τα οικόπεδα έστω και τώρα, έστω και αργά. Υπάρχει αυξημένη παρεδάφια βλάστηση και η επικινδυνότητα για τη Σκόπελο είναι μεγάλη. Αυτή η αρμοδιότητα έχει ανατεθεί στο Δήμο, ο οποίος πρέπει να επισημάνει όλους τους επικίνδυνους χώρους, όλα τα οικόπεδα που βρίσκονται εντός και εκτός οικισμών τα οποία πρέπει να καθαρίσουν οι ιδιοκτήτες αυτών, όσοι δε από αυτούς δεν πειθαρχήσουν θα πρέπει ο Δήμος να τα καθαρίσει βεβαιώνοντας τους τη σχετική δαπάνη. Σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς εξ αιτίας ακαθάριστης ιδιοκτησίας, οι ποινικές ευθύνες είναι μεγάλες...»

7 σχόλια:

  1. Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλαχιστον η προηγουμενη δημοτικη αρχη ειχε βαλει και δυο τρεις ανθρωπους με χορτοκοπτικα και καθαριζαν τους δρομους, τωρα ουτε αυτο ρε παιδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, γιατί δεν έχω καταλάβει κάτι...
    Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με την απαγόρευση που έχει ανακοινώσει το Δασαρχείο και αφορά τον καθαρισμό και το κάψιμο των ξερών κλαδιών - χόρτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι σωστα τα λες 3.12 Μ.Μ.,καθε χρονο η προηγουμενη Δημοτικη αρχη εβαζε ατομα κ καθαριζανε τους δρομους!Τους βαζανε 5 με 10 Ιουλιου!Και αυτο στο δηλωνω υπευθηνα διοτι ημουνα κ εγω σε αυτα τα ατομα.Εγω καποια στιγμη ειχα κανει την ερωτιση Η απαντιση ηταν οτι, .Οποτε φιλε μου μην προτρεχεις κ μην κατηγορεις εαν δεν το εχεις ψαξει εις βαθος το θεμα.Σιγουρα ομως θα καθαριστουν, ισως κ ποιο νωρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:50 όταν λέμε να καθαριστούν δε εννούμε να καούν αλλά μοναχά να κοπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν κόβουν τα χόρτα στους δρόμους ας βάλουν να τα μαζεύουν και τα σκουπίδια που εμφανίζονται στα κομμένα χόρτα , γιατί πάλι θα τρέχουμε εθελοντικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν κάτι στραβό θα πηγαίνει απ΄ την διοικούσα Δημοτική Αρχή , πάντα θα υπάρχει και κάποιος να την υπερασπίζεται με ...ντοκουμέντα! Οπότε αγαπητοί φίλοι , ας σταματήσουμε την αντιπολίτευση! Όλα καλά!!! Άντε δεν θα πω και μη χειρότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.