Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Εκδηλώσεις στη Σκιάθο προς τιμήν των Βρετανών αθλητών Special Olympics

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων φιλοξενίας των 220 Βρετανών αθλητών σήμερα το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σκιάθο παρουσία όλων των Ιερέων του νησιού, του Δημάρχου Σκιάθου κ. Νικόλαου Πλωμαρίτη, της Πριγκίπισσας Ειρήνης, του...
Επίτιμου Προέδρου των Special Olympics- ΑΘΗΝΑ 2011 κ. Αντρέα Ποταμιάνου, της Προέδρου της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής κα Βίκυς Σαντίκου, του Επικεφαλής των Βρετανών Αθλητών Special Olympics και όλων των Βρετανών Αθλητών Special Olympics.
Ακολούθησε διαδραστική εκδήλωση στον αύλιο χώρο της Ιεράς Μονής την οποία διοργάνωσε το Τοπικό Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού μαζί με τους εθελοντές των Special Olympics προς τιμή των φιλοξενούμενων αθλητών, την οποία και απόλαυσαν.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σκιάθου με τους εφημέριους του Μητροπολιτικού Ναού π. Γεώργιο Σταματά και π. Νικόλαο Σταματά συνόδευσαν και ξενάγησαν την Πριγκίπισσα Ειρήνη στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών Σκιάθου, όπου και της προσφέρθηκαν από το Δήμαρχο Σκιάθου αναμνηστικά δώρα.

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΕΙΖΟΥΝΕ ΤΕΤΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΑ ΓΕΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΞΕΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ´´´´´´´´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΙΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ/ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΛΟ--´´'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.