Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«Κανονισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος και Καθαριότητας» Δήμου Σκοπέλου

Στα πλαίσια των γενικών αλλά και των ειδικών χαρακτηριστικών του νησιού κινείται ο νέος Κανονισμός «Προστασίας του Περιβάλλοντος και Καθαριότητας» του Δήμου Σκοπέλου, που αναμένεται να είναι στη διάθεση όλων μας εντός των επόμενων ημερών.
Στον Κανονισμό γίνεται σαφής προσδιορισμός των απορριμμάτων ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες που αποθέτουν και τι, ενώ αποσαφηνίζονται οι υποχρεώσεις τόσο του δήμου όσο και των κατοίκων (πεζών και εποχούμενων, ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων, καταστηματαρχών υγειονομικού ή μη ενδιαφέροντος, ξενοδόχων και άλλων επαγγελματιών, κατόχων εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων κλπ.). Σε ξεχωριστά άρθρα γίνεται ειδική αναφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και της δημοτικής περιουσίας, ενώ ανασύρθηκαν από τη λήθη οι διατάξεις...
του Προεδρικού Διατάγματος που αφορούν τους όρους και περιορισμούς για τον Παραδοσιακό Οικισμό της Σκοπέλου.
Όπως μας δήλωσε πριν από λίγο ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου κ. Γιώργος Φύβγας, «η εφαρμογή του Κανονισμού αποτελεί μια σημαντική διαδικασία, η αυστηρή τήρηση της οποίας θα τοποθετήσει τη Σκόπελο στην κορυφή της λίστας των πιο καθαρών νησιών του Αιγαίου
Το σχέδιο του νέου Κανονισμού, προτού υποβληθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση και λήψη απόφασης, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου για ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους -κατοίκους και φορείς του νησιού- να υποβάλουν τις προτάσεις, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους κατ’ ευθείαν στον Δήμαρχο.

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Δήμαρχε καλημέρα,
    αρχίζοντας την διαβούλευση από αυτό το χώρο θα ήθελα να σου πω ότι για να είναι οι δημότες συνεπείς και να τηρούν τον κανονισμό, θα πρέπει πρώτα ο Δήμος, δείχνοντας το παράδειγμα, να καθαρίζει τους δημοτικούς - κοινόχρηστους χώρους, πολλοί από τους οποίους είναι εδώ και χρόνια σε απαράδεκτη κατάσταση.
    Ας κάνουμε όλοι μαζί τη Σκόπελο το πιο καθαρό νησί του Αιγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην καθαριότητα πριν γιατι γνωριζε την Σκόπελο πολύ καλά ήταν ο κ. Φίλλιπας Σάββας. Θα είναι πάλι ο ίδιος ή είναι καποιος αλλος-η ?Το ρωτάω αυτό για να ξέρω που να απευθυνόμαστε.Ενοείτε βέβαι ότι πρέπει να ξέρει καλά τις τοποθεσίες της Σκοπέλου όποιος ή οποια και αν είναι.

      Διαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ? ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ.Ε ΑΧΡΙΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.