Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Δημόσια Διαβούλευση επί του «Σχεδίου Κανονισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος και Καθαριότητας» Δήμου Σκοπέλου

Τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Κανονισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας, προκειμένου στη συνέχεια η Οικονομική Επιτροπή να εισηγηθεί σχέδιο κανονιστικής απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αποσκοπώντας στη μέγιστη συνεργασία μεταξύ δήμου, πολιτών, επιχειρήσεων και φορέων, για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς όλους, οι προτάσεις, απόψεις, ιδέες και παρατηρήσεις που θα υποβληθούν θα συνεκτιμηθούν στην τελική διαμόρφωση του σχεδίου.
Η συμμετοχή σας στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης αποτελεί κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας και για το λόγο αυτό σας καλώ να διατυπώσετε τις παρατηρήσεις σας και να καταθέσετε τις απόψεις σας, ώστε να συμβάλλετε στη διαμόρφωση του τελικού περιεχομένου.
Η ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012.
Φιλικά,
Γιώργος Μιχελής
Δήμαρχος Σκοπέλου
______________
  • Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση μπορούν να αποστέλλουν τα σχόλιά τους κατ’ ευθείαν στον Δήμαρχο, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ds-mayor@otenet.gr ή εναλλακτικά μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Δήμος Σκοπέλου, Γραφείο Δημάρχου, Ν. Σκόπελος, 37003.