Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οι Αγώνες φέρνουν αποτελέσματα

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου στην οποία αναφέρεται ότι:
«ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου μέσα στα πλαίσια των κινητοποιήσεών της ενάντια στην κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και στα αντιλαϊκά της μέτρα έκανε δυναμική παρέμβαση και αποκλεισμό των γραφείων της ΔΕΗ Σκοπέλου την Παρασκευή 23/3/2012 και την Δευτέρα 26/3/2012.
Με την δυναμική αυτή κινητοποίηση πετύχαμε την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριό στη Σκόπελο και αποτράπηκε η...
προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις, που λόγω της κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν. Την Δευτέρα μάλιστα το μεσημέρι, δόθηκε προφορική διαβεβαίωση από τα κεντρικά της ΔΕΗ πως η εταιρία δεν θα προβεί σε καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι το Πάσχα.
Οι Αγώνες φέρνουν αποτελέσματα.
Όσο πιο μαζικοί, τόσο πιο αποτελεσματικοί!»

6 σχόλια:

  1. Αν είναι με τους "αγώνες" της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα να μην κόβεται το ρεύμα (αλήθεια α) ποιανού το ρεύμα επανασυνδέθηκε και προκάλεσε την ταλαιπωρία σε όσους πήγαιναν να πληρώσουν στη ΔΕΗ και δεν μπορούσαν και β) ποια είναι τα λαϊκά νοικοκυριά στο νησί μας;) τότε να μην το πληρώσει κανένας μας και κάθε δίμηνο να κάνουμε μια τσαμπουκαλίδικη κατάληψη στη ΔΕΗ και να καθαρίζουμε.
    Όταν το καλοκαίρι πάμε να φάμε στα εστιατόρια των καταληψιών την ώρα του λογιαριασμού να δηλώνουμε "λαϊκό νοικοκυριό" και να την κοπανάμε σαν κύριοι, άντε και με καμιά καταληψούλα. Σύμφωνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι άξιος της μοίρας σου και έχεις αυτό που σου αξίζει όσον αφορά το Ελληνικό Κράτος.
    Έλα να τα ξαναπείς αυτά από Σεπτέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ελληνικό Κράτος το κατάντησαν έτσι (εκτός από τους πολιτικούς) αυτοί που ανέξοδα κάνουν καταλήψεις (γιατί εκείνη την ώρα ο σίγουρος μισθός τους τρέχει κανονικά) και αυτοί οι αναξιοπαθούντες που εισπράτουν επιδόματα-μαϊμούδες από τους φόρους και τα χαράτσια που εγώ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ κι ας μην μου περισσεύουν απλά και μόνο επειδή έμαθα να υπακούω στους ΝΟΜΟΥΣ.

      Διαγραφή
  3. Το σωστό είναι όσοι έχουν σοβαρό πρόβλημα και αδυνατούν να πληρώσουν να μην τους κόβεται το ρεύμα, αλλά όχι αδιακρίτως να μη πληρώνουν όλοι και να επικαλούνται πρόβλημα δηλαδή εμείς που πληρώνουμε είμαστε τα κορόιδα ή εμάς μας περισεύουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με αυτο το σκεπτικο αγαπητε φιλε 11¨11 καταντησαμε την ελλαδιτσα μπου...λο.Αντι να πεις κι ευχαριστω στους ανθρωπους αυτους που ετρεξαν και αγωνιστικαν για σενα που καθεσαι στη καφετερια και πινεις την φραπεδια σου, αντι να πας κι εσυ απο της 7 το πρωι στη δεη( γιατι ειμαι σιγουρη οτι ουτε εσυ εχεις πληρωσει τιποτα) πουλας και πνευμα αλλα να ξερεις οτι οταν ερθουν οι πραγματικα πολυ δυσκολες καταστασεις αυτοι που εχουν¨ τα εστιατορια και τα τουριστικα μαγαζια¨ θα παψουν πλεον να ασχολουντε μαζι σου και με ανθρωπος σαν κι εσενα και τοτε θα δεις τι ωραιο πνευμα θα πουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑΤΟΥΣ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΜΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.