Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Mε μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε στη Σκιάθο η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου

Την παραμονή στις 24 Μαρτίου 2012 στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου έγινε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Ευαγγελισμού, στις 21:00 παράθεση δείπνου, στις 22:30 Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στη 01:00 π.μ. παράθεση εορταστικού γεύματος, παρουσία όλων των Ιερέων του νησιού, του Δημάρχου Σκιάθου Νικολάου Πλωμαρίτη, του Περιφερειακού...
Συμβούλου Φίλιππου Χήρα, του Βουλευτή Μαγνησίας Παύλου Μαρκάκη, Δημοτικών Συμβούλων, Προϊσταμένων Αρχών και Υπηρεσιών και πλήθος κόσμου.
Ανήμερα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου του 1821»το πρόγραμμα ήταν ως εξής: 5:00π.μ. Εωθινός. 7:30π.μ. Σήμαναν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών. 8:00π.μ. Η έπαρση της σημαίας 10:30π.μ. Έγινε η Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου Νικολέτα Τρούση. 11:00 π.μ. έγινε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων. Κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Σκιάθου Νικόλαο Πλωμαρίτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μαγνησίας Φίλιππο Χήρα, τον Βουλευτή Μαγνησίας Παύλο Μαρκάκη ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, τον Λιμενάρχη Σκιάθου Κατσάμπα Νικόλαο, τον Δ/κτή Α. Τ. Σκιάθου Βαϊόπουλο Αθανάσιο, τον Διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου Λιακόπουλο Γεώργιο, τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, το Ειδικό Σχολείο Σκιάθου, την Ένωση Γονέων Σκιάθου, το Σύλλογο «ΑΛΚΗ», την Τοπική Ομάδα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου και την Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου.
Αμέσως μετά έγινε η σχολική παρέλαση στον παραλιακό χώρο προ των επισήμων και παρουσιάστηκαν με μεγάλη τιμή τα ιστορικά κειμήλια της οικογένειας Μάρκου Μπότσαρη, δύο γιαταγάνια, ακολούθησαν ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου, στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι. Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η λαμπαδηφορία στην πόλη της Σκιάθου, όπου συμμετέχουν τα μέλη της Τοπικής Ομάδας Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και πλήθος κόσμου.

Aπό την λαμπαδηφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.