Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Εκπαιδευτική εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης στη Σκόπελο

Το τριήμερο Παρασκευή 30 Μαρτίου μέχρι Κυριακή 1 Απριλίου 2012, μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενοι από 4 εκπαιδευτικούς, επισκέφθηκαν την Σκόπελο, στο πλαίσιο του προγράμματος του υπουργείου Παιδείας «οι δρόμοι του πράσινου και του γαλάζιου στην Ελλάδα»
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί επισκέφθηκαν το εργαστήρι κεραμικής του Νίκου Ρόδιου, το εργαστήρι ξυλογλυπτικής του Χαρ. Κοχύλη, το μελισσοκομείο του Σπύρου Κοσμά, το...
λαογραφικό μουσείο Σκοπέλου και το Σάββατο μετά το μεσημεριανό φαγητό επισκέφθηκαν την πηγή στο Μετόχι, τον Αγνώντα, τον Πάνορμο, το Έλιος, τη Γλώσσα και το Λουτράκι.

6 σχόλια:

  1. Γιώργο, ευχαριστούμε όχι μόνο για την ιδιαιτέρως φροντισμένη κάλυψη του γεγονότος στην εφημερίδα σου, όχι μόνο για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας έστειλες αλλά κυρίως για την ουσιαστική συμμετοχή σου -χαμηλόφωνη και με αισθητική-στο "δρόμο" του πράσινου και του γαλάζιου, στην ουσία ενός δρόμου ψυχής και εσωτερικής αναζήτησης για όσους τουλάχιστον 'υποψιάστηκαν'την πρόθεση.να είσαι καλά και εις το επανιδείν:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα βάθη της καρδιάς μου, καταθέτω & εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ & σε σας & στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα και στον υπέροχο κόσμο της φιλόξενης και πανέμορφης Σκοπέλου, για ό,τι βιώσαμε, ό,τι ζήσαμε,ό,τι "γευτήκαμε", ό,τι αφουγκραστήκαμε στο απείρου κάλλους νησί σας -που προσωπικά είχα επισκεφεί πριν 19 χρόνια, και σαν άλλος κατά Σεφέρη βασιλιάς της Ασίνης ανασκάλεψα ποιητικά μέσα από της ατραπούς της ποίησης που αποπνέει καταμεσής στο Αιγαίο μας την ομορφιά της πρώτης νιότης μου που ένιωσα να ταυτίζεται με το αναβιωμένο τοπίο στο εδώ και στο τώρα στον χωροχρόνο του Αιγαίο & της Σκοπέλου...Μέσα από μια ρεμπαλδική έκριξη του τοπίου ,που ένας Ρεμπό , ένας Μποντλερ, ένας Μαλαρμέ,ένας Σεφέρης, ένας Ελύτης θα μπορουσαν να ζωγραφίσουν καλύτερα από μένα ποιητικά.

    Θερμές ευχαριστίες σε όλον τον τρισεύγευνο και βαθιά Ελληνικότατο κόσμο της Σκοπέλου για τη ζεστή και υποδοχή και φιλοξενία μας. Θα ξανανταμώσουμε σίγουρα!
    Καλή Μ. Βδομάδα, Καλή Ανάσταση & Καλό των Ελλήνων Πάσχα!
    Νικηφόρος Τερζόγλου, Καθηγητης ΠΕ05: Γαλλικής Φιλολογίας (3οΓσιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σκόπελος ήταν μαγευτική. Εκεί έζησα στιγμές που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω. Ήταν τέλεια!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!
    Μαθήτρια του καταπληκτικού 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης του Γ3
    Αφροδίτη Τσελεγγίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκδρομή ήταν καταπληκτική !!! :D
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία του νησιού καθώς και όλους όσους μας δέχτηκαν με αγάπη και μας ξενάγησαν ... Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές !!!
    Ελπίζουμε να ξανά έρθουμε Σκόπελο ...και πάλι σας ευχαριστούμε :)
    Μαθήτρια του φοβερού και αξιαγάπητου 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης του Γ'2
    Νατάσα Κυριακίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Γιώργο σας ευχαριστούμε πολύ για της καταπληκτικές φωτογραφίες που μας τραβίξατε!!!Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ ένα τόσο όμορφο νησί και είμαι σίγουρος πως θα μου πάρει πολύς καιρός για να ξεχάσω αυτήν την εκδρομή!!!Θα ήθελα πολύ να ξαναεπισκευτώ την Σκόπελο και αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία σίγουρα θα την εκμεταλλευτώ!!!Και πάλι ευχαριστώ!!!
    Από τον μαθητή του 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης Λαμπριανίδη Κυριάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πούμε λοιπόν και εμείς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Γιώργο που μας συνόδεψε καθ' όλη τη διάρκεια της περιήγησης μας στο υπέροχο και μαγευτικό αυτό νησί, τη Σκόπελο!!Να σας ευχαριστήσουμε επίσης και για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας τραβηξατε και θα μπορούμε με αυτό τον τρόπο να αναπολούμε τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί...καθηγητές και μαθητές!!
    Από τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης
    Ερμείδου Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.