Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Σκόπελος//Ελληνικοί χοροί

4 σχόλια:

  1. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από το χορευτικό συγκρότημα να παρουσιάσουν φέτος κάτι το ξεχωριστό αυτή τη γιορτινή ημέρα. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν το εκτίμησε. Οι περισσότεροι είχαν πιάσει θέσεις από πριν την παρέλαση σε καφενεία και τσιπουράδικα. Όσοι δεν είχαν έξοδο, έφυγαν στα γρήγορα για να τηγανίσουν το μπακαλιάρο να μην πεινάσουν. Γίνονται εκδηλώσεις, δεν ενδιαφερόμαστε! Δεν γίνονται εκδηλώσεις, σχολιάζουμε! Τι θέλουμε;
    Συγχαρητήρια πάντως στο χορευτικό, ήταν πολύ όμορφη εκδήλωση! Γεμίσατε την παραλία μας χρώμα και ομορφιά!!!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που η εφημερίδα είναι παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις, μας ενημερώνει και μας δίνει όμορφο φωτογραφικό υλικό. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τη δασκάλα τους την Κατερίνα Μπετσάνη!!
    Έκαναν πολύ ωραία παρουσίαση και μιά πολύ ωραία προσπάθεια!!
    Και του χρόνου με υγεία, να είσαστε καλά, να ξαναδώσετε παραδοσιακό χρώμα στο νησί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΓΕΜΙΣΑΝ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΛΟΓΚ) ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ ΧΑΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΩΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.... ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.