Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ένταξη νέων έργων ύδρευσης στη Σκόπελο

Την ένταξη νέων έργων που θα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού των οικισμών της Θεσσαλίας σχεδιάζει η Αιρετή Περιφέρεια. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την πρόσκληση της Διαχειριστικής Αρχής αφορά χρηματοδότηση πράξεων προϋπολογισμού συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης έως 10.000.000,00 € και απευθύνεται σε Δ.Ε.Υ.Α. και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού.
Σε δηλώσεις του ο Κ. Αγοραστός ανέφερε: «Tα έργα ύδρευσης είναι έργα του μέλλοντος. Με τα έργα αυτά φιλοδοξούμε να...
δώσουμε λύσεις σε ζητήματα ύδρευσης που αντιμετωπίζουν περιοχές της Θεσσαλίας, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των κατοίκων».
Ο περιφερειάρχης επεσήμανε ότι η αξιολόγηση των έργων θα είναι άμεση ώστε να προχωρήσει σύντομα η συμβασιοποίηση του και να ξεκινήσει η διαδικασία της υλοποίησης. «Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να καταθέσουν ώριμα έργα για χρηματοδότηση με βάση τις υπάρχουσες και καταγεγραμμένες ανάγκες που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπόμνημα από τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου

Για τον παραπάνω λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκοπέλου Θανάσης Φαδάκης είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Βορείων Σποράδων Αργύρη Κοπάνα και του παρέδωσε το υπόμνημα με απαιραίτητα έργα για το νησί της Σκοπέλου ενώ πραγματοποιήθηκε και νέα συνάντηση στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια με όλους τους εκπροσώπους των ΔΕΥΑ και τον αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα.
ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.