Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αποκλεισμός των γραφείων της ΔΕΗ

Αποκλεισμός των γραφείων της ΔΕΗ στη Σκόπελο έγινε σήμερα το πρωί από την Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα, κατά την διάρκεια του οποίου μέλη της επιτροπής επικοινώνησαν με τους προϊστάμενους των τμημάτων εμπορίας στο Βόλο, τη Λάρισα και τη Λαμία, από τους οποίους ζητούσαν να μην προχωρήσει η ΔΕΗ σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε μικρές επιχειρήσεις και λαϊκά νοικοκυριά τα οποία αδυνατούν να πληρώσουν.
Τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής επέμεναν, στην επικοινωνία που είχαν με τους πρϊσταμένους της εταιρίας, να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε μια οικία, όπου η οικογένεια αδυνατούσε να πληρώσει όλο το ποσόν, ενώ υπήρχε και σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τελικά, μετά και την τηλεφωνική παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ...
Αποστόλη Νάνου στα γραφεία της ΔΕΗ του Βόλου, το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας επανασυνδέθηκε και επετεύχθη ευνοϊκός διακανονισμός.
Την ίδια ώρα μέλη της επιτροπής επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή, του επέδωσαν υπόμνημα(κλικ) και του ζήτησαν την ουσιαστική παρέμβαση του Δήμου σε τέτοιες περιπτώσεις που τυχόν θα προκύψουν στο μέλλον, ενώ τέθηκε και το θέμα των διακοπών του νέρου από τη ΔΕΥΑΣ σε νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις...
Επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, από Δευτέρα θα ακολουθήσουν και άλλες διακοπές ρεύματος, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Σκοπέλου θα βρίσκονται και την Δευτέρα το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.