Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το Δίκτυο της Εναλλακτικής Κοινωνικής Οικονομίας στη Σκιάθο

Την Κυριακή στις 4 Μαρτίου, φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο των ενοριών Σκιάθου ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης για το Δίκτυο της Εναλλακτικής Κοινωνικής Οικονομίας που εφαρμόζεται στη Μαγνησία, όπως και σε άλλες πόλεις και νησιά της χώρας μας.
Το Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης είναι μια θετική δράση...
από τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους, δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης, δίνουν αξία στα τοπικά προϊόντα, βοηθούν τις οικογένειες τους και τις επιχειρήσεις τους να επιβιώσουν και να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση.
Προσκεκλημένος για την παρουσίαση του δικτύου ΤΕΜ Μαγνησίας ο κ. Χρήστος Παπαϊωάννου, μέλος και υπεύθυνος για το λογισμικό του δικτύου.
Η συνάντηση έκλεισε με ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους και συζήτηση για την ανάγκη και τις δυνατότητες εφαρμογής του στο νησί μας.
Στα συμπεράσματα της συνάντησης με δεδομένη την αναγκαιότητα αυτό-οργάνωσης ήταν η δημιουργία στο άμεσο μέλλον ενός τοπικού δικτύου, το οποίο να συνδέεται άμεσα με το δίκτυο της Μαγνησίας, γιατί είναι πάντα καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι, που στη προκειμένη περίπτωση σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας, συμπεριφοράς, μοντέλου ζωής.
Μήνυμα της συνάντησης «Με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη αλλάζουμε τον εαυτό μας και τη κοινωνία».
Οργάνωση και ευγενική χορηγία της Σκιαθόραμα ΜΚΟ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@skiathorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.