Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το ζήτημα της αποκατάστασης του κύρους της χώρας στο εξωτερικό για την προώθηση του τουρισμού συζητείται στη Βουλή

Συζητείται στη Βουλή, αύριο Πέμπτη 8 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ., Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νάκος, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, με θέμα τις μαζικές ακυρώσεις τουριστικών πακέτων από το εξωτερικό, λόγω των συνεχών επεισοδίων στο κέντρο της πρωτεύουσας και του γενικότερου κλίματος δυσφήμισης της χώρας από τα διεθνή ΜΜΕ.
Σύμφωνα με την Ερώτηση του κ. Νάκου, ο τουρισμός...
συνιστά κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας και δεν επιτρέπεται να αφήνεται στην τύχη του. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να ολιγωρήσει άλλο και γι΄αυτό απαιτείται να εφαρμοστεί άμεσα μία επικοινωνιακή στρατηγική ενημέρωσης των ξένων ΜΜΕ σχετικά με την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, την ασφαλή διαβίωση των τουριστών και την ελληνική φιλοξενία. Δυστυχώς, η ανυπαρξία μέχρι σήμερα οποιασδήποτε πολιτικής ή δράσης για την αναστροφή του δυσμενούς αρνητικού κλίματος για τη χώρα θα επιδεινώσει την κατάσταση και το ποσοστό μείωσης των θερινών κρατήσεων θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο από τα σημερινά δεδομένα.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στους πολιτικούς μας που τόσο καιρό είχαν κάνει συμμαχία με τα ΜΜΕ και κατηγορούσαν τον ελληνικό λαό (ότι για όλα φταίει ο λαός και όχι οι πολιτικοί)προκειμένου να περάσουν τα νέα μέτρα. Αυτή η άθλια εικόνα για τους Έλληνες προβάλλονταν παντού για να γίνει η πλύση εγκεφάλου.Τόσο πολύ κουράστηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το αρνητικό κλίμα θα είναι κρίμα να το χαλάσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.