Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Περί Χορηγήσεως Άδειας Χρήσης Κοινοχρήστων Χώρων για το έτος 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ο Δήμος Σκοπέλου προσκαλεί όσους επαγγελματίες επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινοχρήστου χώρου για το έτος 2012 να καταθέσουν αίτηση στο Γραφείο Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου της Οικονομικής Υπηρεσίας, ώστε να τους χορηγηθεί η απαραίτητη άδεια.
Στους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις προς το δήμο από τη χρήση κοινοχρήστου χώρου παλαιοτέρων ετών, δίδεται η δυνατότητα τακτοποίησης, πριν τη χορήγηση της άδειας για το έτος 2012.
Ο Δήμος Σκοπέλου ενημερώνει ότι κάθε χρήση κοινόχρηστου χώρου χωρίς άδεια θεωρείται αυθαίρετη και συνεργείο του δήμου θα προχωρήσει στην άμεση αφαίρεση κάθε αντικειμένου (συμπεριλαμβανομένων και των τραπεζοκαθισμάτων) που έχει τοποθετηθεί αυθαίρετα επ’ αυτού, χωρίς καμιά περαιτέρω ειδοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.