Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μαζικά στις κάλπες

Η ψήφος της 6 Μαΐου έχει μία ιδιαίτερη σημασία. Είναι η πρώτη ψηφοφορία μετά την μεταπολίτευση που έχει ανάγκη της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής και είναι μεγάλης σημασίας για το μελλοντικό πολιτικό σκηνικό της χώρας μας.
Είναι μάλλον άτοπο και ίσως επικίνδυνο να συμπεριληφθεί σαν μέσο πίεσης, της δίκαιης και απαραίτητης κατά τα άλλα, διεκδίκησης των τριών Δήμων για τα δρομολόγια των πλοίων. Θα συμπαρασταθώ στον αγώνα του Δήμου, όπως νομίζω όλοι οι συμπολίτες μου, θα αντισταθώ όμως σθεναρά στην ματαίωση της εκλογικής διαδικασίας.
Ισίδωρος Φαμελιάρης

1 σχόλιο:

  1. είναι η πρώτη φορά πραγματικά που ο λαός καλείται επί του πρακτέου να αποδείξει ότι έπαψε να τρομοκρατείται από γελοία διλήμματα κι ότι-μέσα από τον πόνο του καθημερινού ευτελισμού της ζωής του-κατάλαβε επιτέλους τη δύναμή του.
    συμφωνώ με το Σιδέρη, άλλο μέσο πίεσης, όχι όμως την εκλογική διαδικασία.
    είμαστε επί ξυρού ακμής.
    ας ξεκινήσουμε με την απλή σκέψη:από πού βρωμάει το ψάρι.
    ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.