Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ομιλία του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Πουλάκη στη Σκόπελο

Ο Κώστας Πουλάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, στην ομιλία (κλικ) που πραγματοποίησε την Τετάρτη 25/4/2012 στο δημοτικό καφενείο Σκοπέλου αναφέρθηκε σε τρία τοπικά προβλήματα της περιοχής:
1. Σημείωσε ότι η περικοπή στα δρομολόγια από και προς τη Σκόπελο , τα πανάκριβα εισιτήρια, όταν οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν υποστεί καθίζηση, καθιστούν την πρόσβαση στο νησί αδύνατη και αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες μείωσης του τουρισμού στη Σκόπελο.
2. Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, στερεί από τους κατοίκους της Σκοπέλου ακόμα και το «δικαίωμα να αρρωστήσουν». Οι σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στις περισσότερες ειδικότητες του αγροτικού ιατρείου της Σκοπέλου καθιστούν ανύπαρκτη την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη.
3. Ο Κώστας Πουλάκης υπογράμμισε ότι η κατάργηση του Οργανισμού...
Εργατικής Εστίας θα επιφέρει ραγδαία μείωση του εσωτερικού τουρισμού ο οποίος αποτελούσε και το μεγαλύτερο ποσοστό τουρισμού της Σκοπέλου.
Όλα αυτά καταδεικνύουν την εγκατάλειψη της υπαίθρου, μετά τους απανωτούς “Καλλικράτηδες” σε σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες. Τα κόμματα του μνημονίου από τη μια επαγγέλλονται την ανάπτυξη, τη στήριξη της περιφέρεια και του τουρισμού και από την άλλη πλευρά αφήνουν νησιά όπως η Σκόπελος στην τύχη τους.
Τέλος ο Κώστας Πουλάκης σχολίασε τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, ασκώντας έντονη κριτική στην απροκάλυπτη παρέμβαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου. Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, ο διορισμένος τραπεζίτης καλεί, εμμέσως πλην σαφώς, τον ελληνικό λαό να ψηφίσει τα δύο κόμματα του μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υλοποιώντας τις επιταγές της Τρόικας. Ο Κώστας Πουλάκης χαρακτήρισε την παρέμβαση αυτή απαράδεκτη καθώς σηματοδοτεί τη συνέχεια μιας οργανωμένης προσπάθειας εκβιασμού του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.