Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Σχόλιο Αναστασίου Φάλκου του Ιωάννη

Σκόπελος 14 Απριλίου 2012
Προς την εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»,
Κύριοι,
Με αφορμή την δημοσίευση στην εφημερίδα σας, με ημερομηνία 12 Απριλίου 2012, σχετικά με την αποτυχημένη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σκοπέλου, μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω το δικό μου σχόλιο, το οποίο και σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε αυτούσιο.
Το ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση και εκπροσώπηση των επαγγελματικών συλλόγων, πιθανολογώ ότι έγκειται αποκλειστικά και μόνο στην ανευθυνότητα και αναποτελεσματικότητα όλων των διοικούντων.
Πώς είναι δυνατόν να μιλούν κάποιοι για τουριστική...
ανάπτυξη του Δήμου και να ζητούν την συμπαράσταση των επαγγελματιών, όταν οι ίδιοι οι ιθύνοντες και διοικούντες αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη; Για ποια ανάπτυξη κάνουν λόγο; Για ένα νησί ρημαγμένο; Με ένα κεντρικό οδικό άξονα γεμάτο λακκούβες; Με παραλίες συρματοπλεγμένες και ιδιωτικοποιημένες; Με οσμές των αποχετευτικών συστημάτων σε πολλές περιοχές; Με την ρύπανση του περιβάλλοντος και την εναπόθεση των βοθροειδών λυμάτων στην θάλασσα; Το ότι κινδυνεύει το νησί να μείνει χωρίς λιμάνι; Μήπως εννοούν το έργο του βιολογικού καθαρισμού του Έληους με χρόνο λειτουργίας το 2009 το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει λειτουργήσει; ή την παράνομη παραλαβή του λιμανιού του Έληους;
Οι πράξεις τους μέχρι σήμερα υποδηλώνουν πρόθεση τιμωρίας του επιχειρηματικού κόσμου της Σκοπέλου και όχι ανάπτυξη. Η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΣ έχει φέρει τους επαγγελματίες Σκοπέλου στο απροχώρητο. Απτό και πολύ σημαντικό επίσης παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της τουριστικής επιχείρησης με την επωνυμία «Άγγελος Ι. Φάλκος & Σια Ε.Ε.» η οποία από τις 8 Ιουνίου 2011 τους έχει υποβάλει 4 αιτήσεις και τους έχει προσκομίσει 100 έγγραφα προκειμένου να συνδέσουν το κατάστημα τους με το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου. Αυτοί όμως πεισματικά, αυθαίρετα και παράνομα αρνούνται να ικανοποιήσουν το αίτημα της επιχείρησης, μολονότι υπάρχει δικαστική απόφαση και ρητά διατάσει την σύνδεση. Ενώ ταυτόχρονα έχουν προβεί σε παράνομες συνδέσεις προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους ανθρώπους.
Τα παραπάνω γι' αυτούς αποτελούν ανάπτυξη!
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά
Με τιμή
Αναστάσιος Φάλκος του Ιωάννη

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΤΣΙΝΗΣ16 Απριλίου 2012 στις 11:01 π.μ.

    Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα.
    πολλα τα λαθη που γινωνται. ακομα περισοτερα αυτα που κατα καιρους εχουν κρυψει αυτοι οι οποιοι εμεις βαλαμε με την ψηφο μας να υπερασπισουν τα δικαιωματα μας και να εκπροσωπισουν την φωνη μας η οποια δυστηχως οσο δυνατη και αν ειναι δεν ακουγετε απο κανενα αυτι.
    παντα ειδικα σε αυτες τις μικρες κοινωνιες, οπως αυτη που ζουμε εμεις εδω, θα υπαρχουμε εμεις απο την μια μερια που θα ειμαστε οι δικοι μας, και ολοι οι αλλοι απο την αλλη οχθη.
    και δεν ειναι απαραιτητο στην δικη μας πλευρα να ειναι οι καλυτεροι ή οι πιο ιδεολογοι. απλα ειναι σχεδον παντα αυτοι που εχουν μαθει να κρατανε την ισοροπια τους πατωντας και στις δυο βαρκες ταυτοχρονα, και παλαντζαρουν αναλογα με το πως παει το κυμα.
    εγω παντως πιστευω στον σημερινο δημαρχο και ελπιζω καποια στιγμη να καταφερει να ξεχωρισει την "ηρα απο το σιταρι".και τον πιστευω επειδη δεν ειναι πολιτικος, πραγμα που του ευχωμαι να μην γινει ποτε.
    αυτο που μενει ειναι να το απλα να το διαπιστωσουμε και να σταματησουν επιτελους οι αδικιες σε εμας τους "αδυναμους" με την μικρη οικογενεια και τις λιγες ψηφους,αλλα να κρινωνται ολες οι αποφασεις με μονο κριτηριο την αξιοκρατια και το δικιο.
    ας ευχηθω λοιπον στον καλο μου φιλο τον τασο τον φαλκο καλο κουραγιο αλλα και υπομονη με την ελπιδα οτι ολα θα πανε καλα γι αυτον και την οικογενεια του, και στον δημαρχο μας καλη συνεχεια στο εργο του και αν καποια στιγμη διαπιστωνει πως κατι παει να γινει ή εχει γινει λαθος, να το διορθωνει γιατι πιστευω πως εχει αυτη την αρετη.

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ λοιπον και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ας ελπισουμε η ανασταση του χριστου μας να μας γεμισει ξανα με ελπιδες που τοσο πολυ εχουμε αναγκη.

    ΠΡΙΤΣΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.