Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Παρουσιάστηκε το νέο logo και η δράση της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου

Συγκέντρωση – συζήτηση για την συσπείρωση των επαγγελματιών της Σκοπέλου και τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια προβολής του νησιού, πραγματοποιήθηκε, χθες 11 Απριλίου, στο δημοτικό καφενείο, μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σκοπέλου. Η προσέλευση των επαγγελματιών ήταν ανησυχητικά μικρή. Από το Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος παραβρέθηκε ο πρόεδρος και μέλος της τουριστικής επιτροπής Παντελής Μπετσάνης και 3-4 μέλη του Συλλόγου, από την Ένωση Ξενοδόχων δεν υπήρχε συμμετοχή, δεν εκπροσωπήθηκε ο Σύλλογος ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων, ούτε φυσικά ο ανύπαρκτος Σύλλογος Εμπόρων...
Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη της επιτροπής παρουσίασαν τα νέα έντυπα...
προβολής της Σκοπέλου,τα οποία έτυχαν θετικών σχολίων από όλους, τις εκτιμήσεις τους από τις εκθέσεις που συμμετείχαν και ζήτησαν από όλους τους επαγγελματίες μεγαλύτερη συμμετοχή και βοήθεια στο έργο τους.
Αργότερα, με την παρουσία και του δημάρχου Σκοπέλου και με περισσότερο κοινό, παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο, τα καλαίσθητα έντυπα και η δράση της επιτροπής στους δημότες της Σκοπέλου και ακολούθησε συζήτηση.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.