Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΜΕΤΡΟ 2.1 «ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ», ΕΠΑΛ 2007-2013
Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει ότι εκδόθηκε η αρ. 432/29-02-2012 Υπουργική Απόφαση που αφορά στην πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο Μέτρο 2.1 «Υδατοκαλλιέργεια» του...
Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013
Στο πεδίο εφαρμογής και στο καθεστώς ενισχύσεων της παραπάνω απόφασης υπάγονται Πράξεις (επενδυτικά σχέδια), που αφορούν στις παρακάτω Δράσεις για παραγωγικές επενδύσεις στην υδατοκαλλιέργεια:
  • Δράση 1: Αύξηση της παραγωγικής ικανότητας λόγω κατασκευής νέων μονάδων.
  • Δράση 2: Μεταβολή της παραγωγής λόγω επέκτασης ή εκσυγχρονισμού υφιστάμενων μονάδων.
  • Δράση 3: Αύξηση της ποσότητας γόνου που παράχθηκε σε Ιχθυογεννητικούς Σταθμούς.
Δικαιούχοι μπορεί να είναι: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών, συλλογικοί φορείς ή φορείς Αυτοδιοίκησης και λοιπές Οργανώσεις, καθώς επίσης και Ανώτατα Εκπαιδευτικά ή Ερευνητικά Ιδρύματα, που έχουν την ευθύνη υλοποίησης και τελικά επιβαρύνονται με το κόστος της πραγματοποίησης της υποβαλλόμενης προς ενίσχυσης Πράξης.
Οι ενδιαφερόμενοι φορείς / δυνητικοί Δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις για την υπαγωγή των επενδυτικών τους σχεδίων και το σχετικό φάκελο στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π. Αλιείας (Μιχαλακοπούλου 103, ΤΚ 115 27 – Αθήνα) μέχρι την 31-07-2012. Αντίγραφο του πλήρους κατατεθειμένου φακέλου κατατίθεται και στις κατά τόπο αρμόδιες Υπηρεσίες Αλιείας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αλιείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας (πληροφορίες 2413506352), στα κατά τόπους αρμόδια Τμήματα Αλιείας των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας & Σποράδων, Τρικάλων, καθώς και στην ιστοσελίδα: www.alieia.gr
ΜΕΤΡΟ 2.3 «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ» ΕΠΑΛ 2007-2013
Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει ότι εκδόθηκε η αρ. 433/29-02-2012 Υπουργική Απόφαση που αφορά στην πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο Μέτρο 2.3 «Μεταποίηση και Εμπορία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013
Στο πεδίο εφαρμογής και στο καθεστώς ενισχύσεων της παραπάνω απόφασης υπάγονται Πράξεις (επενδυτικά σχέδια), που αφορούν στις παρακάτω Δράσεις για επενδύσεις στον τομέα της μεταποίησης και εμπορίας προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας:
  • Δράση 1: Βελτίωση της επιχειρηματικής θέσης των παραγωγικών μονάδων μεταποίησης. Χορηγούνται ενισχύσεις σε επενδυτικά σχέδια που αφορούν στον εκσυγχρονισμό, επέκταση ή ίδρυση μονάδων και εγκαταστάσεων παραγωγής μεταποιημένων ή μη αλιευτικών προϊόντων και της ελαφριάς μορφής μεταποίηση, τυποποίηση και εμπορία από αλιευτικά σκάφη.
  • Δράση 2: Βελτίωση της επιχειρηματικής θέσης των εγκαταστάσεων εμπορίας. Χορηγούνται ενισχύσεις σε επενδυτικά σχέδια που αφορούν στην ίδρυση, επέκταση και εκσυγχρονισμό εμπορίας.
Δικαιούχοι μπορεί να είναι: Ατομικές Επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΑΕ, ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ, Προσωπικές εταιρείες του εμπορικού νόμου, Αγροτικές / Αλιευτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις κάθε βαθμίδας, Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, Δημοτικές Επιχειρήσεις) που δραστηριοποιούνται στον τομέα μεταποίησης και εμπορίας αλιευτικών προϊόντων.
Οι ενδιαφερόμενοι φορείς / δυνητικοί Δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις για την υπαγωγή των επενδυτικών τους σχεδίων και το σχετικό φάκελο στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π. Αλιείας (Μιχαλακοπούλου 103, ΤΚ 115 27 - Αθήνα) μέχρι την 31-07-2012. Αντίγραφο του πλήρους κατατεθειμένου φακέλου κατατίθεται και στις κατά τόπο αρμόδιες Υπηρεσίες Αλιείας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αλιείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας (πληροφορίες 2413506352), στα κατά τόπους αρμόδια Τμήματα Αλιείας των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας & Σποράδων, Τρικάλων, καθώς και στην ιστοσελίδα: www.alieia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.