Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Tην Σκόπελο θα επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος

Tην Σκόπελο θα επισκεφθεί από 19 -21 Μαΐου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος θα φθάσει στη Σκόπελο στις 4 μ.μ. του Σαββάτου και το ίδιο βράδυ θα επισκεφθεί τις Ιερές Μονές Τιμίου Προδρόμου, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μετόχιν της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος) και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκοπέλου.
Την Κυριακή 20 Μαΐου θα βρεθεί στην Ιερά Μονή Αγίου Ρηγίνου Σκοπέλου, όπου θα τελεσθή Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, με την συμμετοχή και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δημητριάδος και Αλμυρού κ Ιγνατίου, Κορίνθου κ Διονυσίου, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και του οικείου Ιεράρχου, Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Το μεσημέρι θα παραβρεθεί στο...
επίσημο γεύμα που θα παρατεθή προς τιμή του από τον Δήμαρχο Σκοπέλου και το απόγευμα θα εγκαινιάσει την Έκθεση Αγιογραφίας και συντηρηθέντων Ι. Κειμηλίων «ΜΙΑ ΔΟΞΑ, ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ (από τις απαρχές της Ορθόδοξης Αγιογραφίας στην συντήρηση των φορητών Εικόνων και ξυλογλύπτων) – 20.5.2012 έως 28.10.2012» εις το Πολιτιστικόν Κέντρον ΓΕΩΡΓΑΡΑ, εις την Χώραν Σκοπέλου.
Την Δευτέρα θα τελεσθή Όρθρος και Θεία Λειτουργία εις το Ιερόν Παρεκκλήσιον Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Ενορίας Γλώσσης Σκοπέλου και το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος και η συνοδεία του θα αναχωρίσουν από το λιμάνι της Γλώσσας για Βόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.