Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Χωρίς νερό η περιοχή Πευκιάς Σκοπέλου

Χωρίς νερό παραμένει εδώ και 4 ημέρες η περιοχή Πευκιάς στη Σκόπελο και οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται προς κάθε κατεύθυνση.
«Δεν μπορούμε άλλο με αυτή την κατάσταση, η υπομονή μας έχει φθάσει στα όρια της...» μας είπαν σήμερα, στολίζοντας την αρμόδια υπηρεσία με τα ανάλογα κοσμητικά.
Τα άσχημα νέα γι΄αυτούς είναι ότι έχει χαλάσει μια αντλία η οποία «θα μπει στο πλοίο το Σάββατο και θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση την Κυριακή το απόγευμα»(!).
Νερό επίσης δεν υπάρχει στις περιοχές Τσιπ και ΤΑΚΑΝ στη Γλώσσα, όπου εκεί πρέπει να περιμένουμε δύο εβδομάδες για αποκατάσταση της ζημιάς.

8 σχόλια:

  1. ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ...
    ---
    ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!!
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ???
    ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ... ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από μερικούς σαν και σας κατάντησε η χώρα μας έτσι. Αφού σας λένε ότι χάλασε η αντλία και πρέπει να φέρουν καινούργια γιατί τέτοια ειρωνία. Ελάτε στις μεγάλες πόλεις να δείτε αν δουλεύουν και πώς οι εταιρείες ύδρευσης και στη τελική ανάλυση πότε αποκαθίστανται οι βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης, στα πάρκα, στους δρόμους κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος επιλέγει τις ΜΕΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ βλέπει αυτά που βλέπεις εσύ.

      Όποιος επιλέγει να ζήσει σε ένα βουνό ενός μικρού νησιού, αντίστοιχα ξέρει τι πρόκειται να αντιμετωπίσει.

      Θέμα επιλογής φίλε μου.

      Διαγραφή
  3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ...ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.Η ΔΕΥΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΔΟ.ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξυπνάδα σου δεν έχει όριο . Οι επεκτάσεις δικτύων πραγματοποιούνται με προγραμματισμό σε βάθος εικοσαετίας και όχι με βάθος ψήφων και ψηφοφόρων . Όσο για τους καλοπληρωμένους, τουλάχιστον αυτοί είναι Τεχνοκράτες και όχι πολιτικοί συμφερόντων και .............. .

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ .ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ(ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?)ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .ΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ... ΒΑΘΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΡΑΧΕΣ-ΠΕΥΚΙΑΣ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για ποια δευα μιλατε ρε παιδια; η δευα ειναι μονο για να κοβει τα νερα.ντροπη σας..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν η ΔΕΥΑ κόβει τα νερά σε αυτούς που δεν πληρώνουν, καλά κάνει. Το θέμα είναι ότι κόβει το νερό και σε αυτούς που πληρώνουν, γιατί έχει συνέχεια βλάβες. Πληρώνεις λοιπόν το λογαριασμό σου και δεν έχεις και νερό. Αυτό είναι προγραμματισμός σε βάθος ετών, δε ντρέπονται που το λένε, αυτό είναι οργάνωση, αυτό είναι αποτελεσματικότητα, αυτό είναι υπηρεσία, αυτό είναι Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.