Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Στην εντατική οι υπηρεσίες υγείας ή...

...ήρθε ο βουλευτής στο νησί, βόλτες από δω και από κει
Ήρθε ο βουλευτής (και ο επόμενος που θα έρθει) στο νησί και δεν γνωρίζουμε τι θέση πήρε και τι έχει να πει στους υποψήφιους ψηφοφόρους του για τις σοβαρές ελλείψεις που καταγράφονται στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και οι οποίες μπορεί να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές.
Το Κ.Υ. Σκοπέλου εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται χωρίς παρασκευαστή, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διενέργεια μικροβιολογικών εξετάσεων, ακόμα και της πιο απλής.
Το ένα ασθενοφόρο λειτουργεί χωρίς τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, χωρίς τον απινιδωτή και χωρίς τραυματιοφορείς, που θα μπορούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης. «Περισσότερο λειτουργεί σαν ΤΑΞΙ, παρά σαν ασθενοφόρο. Όποιος έχει μεταφορικό μέσον είναι προτιμότερο να φθάσει με αυτό αμέσως στο Κ.Υ. παρά να περιμένει το κατ΄όνομα ασθενοφόρο» μου έλεγε το πρωί στέλεχος του Κ.Υ.
Προβλήματα υπάρχουν με τον καρδιογράφο, με τις διαθέσιμες ποσότητες σε οξυγόνο(!), τις σύριγγες, τις γάζες και άλλο νοσοκομειακό υλικό, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο, λόγω έλλειψης κονδυλίων, το ασθενοφόρο να μην έχει καύσιμα για να κινηθεί!

5 σχόλια:

  1. Αυτος που ηρθε την παρασκευη και εκανε βολτες αυτοι που ηταν διπλατου δεν του ειπαν τι και πως,αλλα και να του ειπαν εστω τυπις αυτος τα καταχωρησε στα υποψιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάντια........ Η 6η Μαΐου όμως πλησιάζει. Εχουμε να πούμε πολλά εκείνη τη μέρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ 6 ΜΑΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ!

      Διαγραφή
  3. φουμο''' μαυρο φουμο '''θα φανε ολλοι τους''''''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος ήρθε την Παρασκευή και δεν πήραμε είδηση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.