Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Επιτυχίες των αθλητών grappling του Α.Ο. Σκοπέλου / Δύο χρυσά στο πανελλήνιο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Grappling 2012 στο κλειστό γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Καλλιθέας με 146 συμμετοχές!
Για τον Α.Ο. Σκοπέλου αγωνίσθηκαν η Λιμενοφύλακας Παπαδοπούλου Μαρία και ο Άγγελος Κομιτόπουλος. Η Παπαδοπούλου πήρε...
χρυσό στην κατηγορία της γυναικών 65 κιλών και την πρώτη θέση στην ανοιχτή (χωρίς όριο κιλών) κατηγορία γυναικών, κερδίζοντας αθλήτριες σχολών τεραστίας φήμης, με προπονητές μεγάλα ονόματα στον χώρο όπως ο Αλμπέρτο Μίνα.
Ο Άγγελος Κομιτόπουλος κατέκτησε στην κατηγορία 60 κιλών ανδρών, το χάλκινο μετάλιο, δίνοντας πολύ δυνατές μάχες. Και οι δυο αθλητές με την επιτυχία τους αυτήν κατατάσσονται στα στελέχη της Εθνικής Ελλάδος, ο κάθε ένας στην κατηγορία του και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο προπονητής Πολεμικών Τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνος Βασιλείου, που στους αγώνες συμμετείχε και ώς διαιτητής - κριτής μας είπε στην efimerida-sporades:
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με μετάλλια και με την συμμετοχή μας, με δυο στα δυο, στην Εθνική Ομάδα. Οι αθλητές μου έδωσαν πολύ καλά και δυνατά παιχνίδια αποκτώντας μεγάλη εμπειρία από αυτά. Εύχομαι να υπάρξουν άνθρωποι που θα στηρίξουν την προσπάθεια μας από εδώ και πέρα και να βοηθήσουν τα παιδιά αυτά, που κέρδισαν άξια μια θέση στην Εθνική Ελλάδος και κατάφεραν να συμμετέχουν σε διεθνή πρωταθλήματα εκπροσωπώντας την Σκόπελο, αυτό τον μικρό παράδεισο του Αιγαίου, στα πέρατα της γης.
Ευχαριστώ μέσα απο την ψυχή μου, όλα τα παιδιά του τμήματος που προπονούνται με τους πρωταθλητές μας, διότι χωρίς αυτούς οι νίκες μας δεν θα έρχονταν ποτέ. Ευχαριστώ επίσης όλους τους απλούς ανθρώπους που κάθε ένας με τον τρόπο του, μας βοηθούν και μας στηρίζουν. Σε λίγες μέρες αγωνίζεται και ο αθλητής μας Νίκος Πάτρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Παγκράτιου στην Λαμία.
Ένα έχω να πω, πως ακόμα δεν είδατε τίποτα από τις δυνατότητες των παιδιών της Σκοπέλου. Έχουμε παιδιά, μέσα στο τμήμα, που έρχονται πίσω από τους πρωταθλητές μας και που σε λίγο καιρό θα μας δίνουν περισσότερες χαρές και νίκες!»

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν λέξεις για να μπορέσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα που μας κάνατε να νιώσουμε...
    Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους...
    Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες και τους αγώνες σας...
    Σας ευχαριστούμε που ανεβάσατε την Σκόπελο το βάθρο των νικητών και που ακούστηκε το όνομα της Πανελλαδικά...
    Εύχομαι ολόψυχα να ακουστεί και Πανευρωπαϊκά και γιατί όχι και Παγκόσμια!
    Το αξίζουν άλλωστε και με το παραπάνω τόσο ο Μάνος, όσο και τα παιδιά που αγωνίζονται.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!
    Ε.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σαε όλους,
    πολλά συγχαρητήρια στο κύριο Βασιλείου για όλες τις επιτυχίες που έχει μέχρι τώρα αλλά φτάνουν μόνο τα λογια μας και τα ευχαριστήρια μας ???

    Μήπως λέω μήπως πρέπει να αξιολογήσουμε πιο σωστά τις δυνατότητες αυτής της ομάδας των παιδιών μας και να τους βοηθήσουμε πιο ουσιαστικά και όχι μόνο με ευχές???

    Μήπως πρέπει να γίνει μια ανακατάταξη των παροχών που απολαμβάνουν τα τμήματα του ΑΟ Σκοπέλου και να σκεφτούμε αν υπήρξαν στο παρελθόν τέτοιες διακρίσεις???

    Με λίγα λόγια πιστέυω ότι πρέπει να βοηθήσουμε πιο πολύ στην οργάνωση γιατί αν μπορούν τα παιδιά μας να έχουν τέτοιες διακρίσεις φανταστείται τι θα μπορέσουν να κάνουν αν τους δώσουμε τουλάχιστον τα αυτονόητα μέσα προπόνησης, και ότι άλλο χρειαστεί.

    Βέβαια μπορούμε και να τους αφήσουμε στη μοίρα τους και να πούμε ότι λέμε συνήθως: δε βαριέσαι

    Μάνο ευχαριστούμε που προσπαθείς για μας χωρίς εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.