Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Γ. Λαγουδάκης: Η παραίτησή μου βρίσκεται στο γραφείο του Δημάρχου

Γιώργος Λαγουδάκης
Τηλεφωνική επικοινωνία με την efimerida-sporades.blogspot.com είχε πριν λίγα λεπτά ο δημοτικός σύμβουλος Σκοπέλου και πρόεδρος της ΔΗΚΕΣ κ. Γιώργος Λαγουδάκης, ο οποίος μας είπε:
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τους Σκοπελίτες για τη χθεσινή συμπεριφορά μου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία οφείλεται στη μεγάλη πίεση που βρίσκομαι τον τελευταίο καιρό.
Αν ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής νομίζει ότι προσέβαλα το Δημοτικό Συμβούλιο η παραίτησή μου από πρόεδρος της ΔΗΚΕΣ, αλλά και από Δημοτικός Σύμβουλος είναι στη διάθεσή του...
Θα προσπαθήσω να έχω τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ραμαντάνη για να ζητήσω και από αυτόν συγγνώμη.
Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα σε όλους.»


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

13 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο Κ.ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τη χτεσινή συμπεριφορά του όμως γιατί δεν τη σχολιάζεις αγαπητέ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ Κ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ(ΛΑΘΟΣ).ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ.ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητό blog, θα πρέπει εδώ να ενημερώσουμε τους bloggers σας ότι πριν το επίμαχο γεγονός, κ. Ραμαντάνης προσέβαλε σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου, μιλώντας της περί ΧΟΥΝΤΑΣ.

    Έχει καταγραφεί στα μαγνητοφωνημένα πρακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/η
      επειδή το blog έκανε απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης και ήταν παρόν στο συμβούλιο, δεν άκουσε τον κ. Ραμαντάνη να λέει κάτι προσβλητικό περί χούντας...
      Αν έχετε τέτοια πρακτικά καταθέστε τα επωνύμως...
      Σε λίγο θα ανεβάσουμε την ηχογραφημένη συνομιλία για να καταλάβουν όλοι...

      Διαγραφή
    2. ελατε ρε παιδια.Αφου θα ζητήσει συγνωμη ας κλείσει το θέμα.Ενα λαθος έκανε ο ανθρωπος.Πρέπει να τον σκοτώσουμε?Ξέρει ο Δήμαρχος. Θα τακτοποιηθει το θέμα.Ας μην ανησυχούμε.

      Διαγραφή
  4. Πάντως, η ειρωνία με την οποία αντιμετωπίζεται ο κ. Λαγουδάκης από τον κ. Ραμαντάνη και Ρόδιο είναι ολοφάνερη στο ηχητικό και άκρως προσβλητική για οποιονδήποτε διαθέτει ευαισθησία και κατ᾽εμέ χειρότερη κι από βρισιά χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον κ. Λαγουδάκη που ήταν απαράδεκτο να χάσει την ψυχραιμία του. Η λέξη αλληλεγγύη και αγάπη λέει τίποτα για τους δύσκολους καιρούς που περνάμε και τους ακόμα πιο χαλεπούς που έρχονται; Εκτός από την ανυπακοή κ. Ραμαντάνη υπάρχουν και οι παραπάνω απαραίτητες έννοιες για να φέρετε κοντά σας τους συνανθρώπους μας. Χωρίς αυτές δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα. Πότε θα το καταλάβετε αυτό ώστε να μπορέσετε να ηγηθείτε της αλλαγής που όλοι περιμένουμε και τοπικά και Πανελλήνια και σε όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή παρακολούθησα live τη συνεδρίαση, δε νομίζω πως ο κ Λαγουδάκης έχασε την ψυχραιμία του.

      Θεωρώ πως απλά αντιμετώπισε τον κ Ραμαντάνη με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει και ακυρώνει κι αυτός όλους όσους δεν ακολουθούν τη «γραμμή» του. Με το ίδιο «νόμισμα» δηλαδή του απάντησε.

      Κάπως άκομψα βέβαια εκφράστηκε ο κ Λαγουδάκης, αλλά κάποια στιγμή ας καταλάβει και ο κ Ραμαντάνης ότι δεν μπορεί να ακυρώνει τους πάντες «μη πιστούς οπαδούς του», ούτε να αντιπαραβάλλει με την παραμικρή τοποθέτηση άλλων συμβούλων τη χούντα.

      Και να μην ξεχνάει ο κ Ραμαντάνης ότι οι πιστοί οπαδοί του είναι το 17% των ψηφοφόρων του νησιού, αυτό το ποσοστό εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο, τι να κάνουμε… αν είχε καλύτερη απήχηση στους ψηφοφόρους, θα είχε και καλύτερο ποσοστό.

      Διαγραφή
  5. ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ; ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΥΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ; Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΩΣΤΟ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστουμε που ανεβασατε την ηχογραφημενη συνομιλια… εγω καταλαβαινω πως οποιος δεν συμφωνει με τον κυριο Ραμαντανη ή αναπολει τα παλια… θελει χουντα… τι να πω !!! ολοι εμεις οι υπολοιποι ειμαστε με τη χουντα, εκτος απο αυτους… τους σωτηρες μας που θα μας σωσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσες φορές έχω ακούσει τα συμβούλια του Δήμου μας , η Λαϊκή Συσπείρωση πάντα διαφωνεί με το οτιδήποτε αλλά ποτέ δεν έχει να προτείνει κάτι άλλο ως εναλλακτική λύση,καλό να έχουμε αντιπολίτευση δε λέω αλλά σε σχεδόν όλα τα θέματα ψηφίζουν λευκό ή παρών αυτό δεν είναι άποψη ανθρώπων και αντιλήψεων με τσαγανό, κατ' εμέ πάντα.Όσο για το κύριο Λαγουδάκη ο οποίος είναι αυθεντικός και ξεκάθαρος άνθρωπος ε κάπως έτσι θα αντιδρούσε τι στιγμή που τους άκουγε,δε λέω ότι είναι και το σωστό βέβαια, αλλά "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτο",έτσι μιας και είναι και επίκαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ Ο Κ. ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ - ΥΠΗΡΕΤΕΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΑΜΕ...

    ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ...
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ!!!

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΑΥΛΗ Ή ΚΤΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ - ΣΚΛΑΒΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.
    ΠΟΛΥ "ΚΑΛΗ" ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.eνα σχολιο για το μπλογκ: μπραβο σας που βαζετε τα μικρα ηχητικα αποσπασματα γιατι διαμορφωνουμε γνωμη δικη μας!
    2.και ένα σχολιο για τα δ.σ. και τις τοποθετησεις των συμβουλων:
    - οι συνετοί όταν εχουν κατι να πουνε το λενε, χωρις να τρωνε πολιτυμο χρονο πχ αντιδημαρχος αγγελετου: γρηγορη, ξεκαθαρη, σαφης, ειλικρινης. μπραβο της.
    - οι αλλοι, οι φανφαρονοι, μιλανε με τις ωρες, λενε μπουρδες, μας κουραζουν και αυτο-ακυρωνονται πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις». κι εμεις γελαμε με τις "πατατες" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.