Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Υποψήφιοι της ΔΗΜ.ΑΡ. στις Σποράδες

Στέφανος Λάζος, Εύη Δεληπέτρου, Πάρις Μουτσινάς
Την Αλόννησο, την Σκόπελο και τη Σκιάθο επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Εύη Δεληπέτρου, Στέφανος Λάζος και Πάρις Μουτσινάς. Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής τους στις Βόρειες Σποράδες συναντήθηκαν με τους Δημάρχους των νησιών, με φίλους της Αριστεράς και με πολίτες, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους δήλωναν δυσαρεστημένοι από τα κόμματα του μνημονίου.
Συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί και με την εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες», όπου οι υποψήφιοι βουλευτές μας είπαν: «Βρεθήκαμε στις όμορφες Βόρειες Σποράδες, όπου, όπως διαπιστώσαμε, πίσω από την ομορφιά...
κρύβεται ένα πλήθος προβλημάτων, τα οποία, με επίφαση και πρόσχημα την κρίση, οξύνονται και δεν αντιμετωπίζονται...
Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την τουριστική κίνηση, τα ακριβά εισιτήρια, τις ανύπαρκτες παροχές υγείας
Οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι από τα δύο μεγάλα κόμματα. Οι αριστερές δυνάμεις του τόπου θα πρέπει να παρουσιάσουν μια προοδευτική πρόταση, να παρουσιάσουν “μια άλλη λύση” η οποία θα αναιρεί τις αρνητικές πλευρές του μνημονίου, μέχρι την ακύρωση του και την αντικατάστασή του με ένα “κοινωνικό σύμφωνο” το οποίο θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας και των εργαζομένων.
Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να δώσουν δύναμη στην Δημοκρατική Αριστερά για να ενισχυθεί ο προγραμματικός και πολιτικός λόγος της ενότητας των ευρύτερων προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων»
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Στέργιος Γαρδικλής
Γεννήθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας το 1953 και ως δάσκαλος υπηρέτησε σ’ όλο το Νομό Μαγνησίας. Συνδικαλιστής στο χώρο των δασκάλων και των δημοσίων υπαλλήλων διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων καθώς και αντιπρόσωπος στη ΔΟΕ και την ΑΔΕΔΥ.
Ως αυτοδιοικητικός συμμετείχε ενεργά στο θεσμό της Α/βάθμιας και Β/θμιας αυτοδιοίκησης. Εξελέγη στο Δήμο Αλμυρού και κατείχε τη θέση του Προέδρου της Αναπτυξιακής και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Διετέλεσε ακόμη εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων
Εύη Δεληπέτρου
Γεννήθηκε στο Βόλο και σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών.
Έχει διατελέσει Σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών για θέματα εκλογών και μηχανοργάνωσης. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 ασχολείται με την τοπική ανάπτυξη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα τοπικών προϊόντων και γυναικείων συνεταιρισμών. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικείων Συνεταιρισμών Ελλάδας και εκπροσώπησε σε ευρωπαϊκά όργανα συνεταιριστικές οργανώσεις Τον Οκτώβριο 2010 ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό Κοινόν των Θεσσαλών.
Σήμερα εργάζεται σε νομικό γραφείο και αναπτυξιακή εταιρία.
Έχει ένα γιο και δύο κόρες.
Στέφανος Λάζος
Επί σειρά ετών συνδικαλιστής στο χώρο των δασκάλων. Εκλεγμένος στα ΔΣ του συλλόγου δασκάλων και αντιπρόσωπος στα συνέδρια της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Διευθυντής σε Δημοτικά Σχολεία της Ν. Ιωνίας και Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή του Αλμυρού και του Πηλίου.
Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Ν. Ιωνίας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και της Κοινωφελούς Επιχείρησης από το 2007 έως το 2010.
Είναι παντρεμένος με τη Ρούλα Πρασσά και έχουν μια κόρη και ένα γιο.
Φώτης Λαμπρινίδης
Γεννήθηκε το 1961. Κατάγεται από προσφυγική εργατική οικογένεια της Νέας Ιωνίας.
Πτυχιούχος MS κοινωνικών επιστημών. Εργάζεται στη φροντιστηριακή εκπαίδευση.
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας σε τρεις δημοτικές περιόδους (1990, 1994 και το 2006).
Μέλος των διοικήσεων και πρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου την περίοδο 1992-1999.
Στις εκλογές του 2010, εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου με Δήμαρχο τον Π. Σκοτινιώτη και είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.
Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης και της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνεια της ΚΕΔΕ
Είναι παντρεμένος με την Θάλεια Στάχτου και έχουν δύο γιούς.
Παντελής Μαστρογιάννης
Γεννήθηκε το 1947 στα Ανω Λεχώνια όπου ζει. Είναι συνταξιούχος καθηγητής Φιλόλογος και έχει διατελέσει για 4 χρόνια πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης.
Για 16 χρόνια ήταν αιρετός στην πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση και 4 χρόνια στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΤΕΔΚ.
Πρόεδρος των εταιριών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ΕΚΠΟΛ και ΚΕΚΑΝΕΜ, στην Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας και Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού.
Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Σαλβαρά και έχουν δύο γιούς.
Πάρις Μουτσινάς
Γεννήθηκε στο Τρίκερι Μαγνησίας και μεγάλωσε στο Βόλο. Σπούδασε Γεωπόνος και ασχολήθηκε με ανθοκομικές επιχειρήσεις και στην ΑΤΕ, απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Ασχολείται με τα κοινά από το 1968 σε διάφορους φορείς όπως την Κοινοπραξία Διετέλεσε Δήμαρχος Ιωλκού
Όραμά του μια σύγχρονη Ελλάδα με υγιές και διάφανο πολιτικό σύστημα και δημόσιο τομέα, κοινωνικά δίκαιη και οικονομικά δυνατή, στην Ευρώπη, που θα λειτουργεί με αλληλεγγύη και ισοτιμία προς όλους.
Είναι παντρεμένος με την Αδαμαντία Μουτσινά και έχουν δύο γιούς.
Τζαλαβρέτα Ελένη
Γεννήθηκε στο Βόλο και είναι κάτοικος Άλλης Μεριάς απ’ όπου και κατάγεται. Μητέρα δύο κοριτσιών της Βασιλικής και της Λουκίας Μπέλλου, 27 και 23 ετών αντίστοιχα. Απόφοιτος της Σχολής Δομικών Κατασκευών και της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα είναι ενεργός δικηγόρος Βόλου. Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκινά από τα μαθητικά της χρόνια. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στην πρώην κοινότητα Άλλης Μεριάς για μια τετραετία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.