Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Έφυγε ο Ηλίας Μελαχροινάκης

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Σκοπέλου και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηλίας Μελαχροινάκης.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα, στις 3.30 μ.μ. στην εκκλησία του Χριστού.
Οι «Βόρειες Σποράδες» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του Κατίνα, στις κόρες του Ηρώ και Νίνα και τον αδελφό του Πάνο.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΗΛΙΑ.
    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ !

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 2007-2010.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΦΙΝΗΣ9 Απριλίου 2012 στις 5:27 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ,Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ...............ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθόμασταν δίπλα δίπλα , σχεδόν σε όλα τα Δημοτικά συμβούλια της τετραετίας 2007-10. Ένας άνθρωπος ήρεμος , ένας συνεργάτης πολύτιμος , ένας χαρακτήρας καλοσυνάτος! Τον Κυρ Ηλία , λίγο τον γνώριζα πριν προκύψει να είμαστε στον ίδιο συνδυασμό πριν λίγα χρόνια! Ήταν απ΄ τους ανθρώπους που συμπάθησα και τον έβαλα στην καρδιά μου απ΄ τις πρώτες κιόλας συναντήσεις μας! Με συμβούλεψε , με βοήθησε , μου προσέφερε ό,τι σχεδόν του ζήτησα , με ΄΄κράτησε΄΄ σε διάφορα ξεσπάσματά μου , ήταν εκεί σχεδόν για όλους! Μεγάλο πλήγμα για όλους μας μα περισσότερο για την οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους! Καλό ταξίδι κυρ Ηλία !! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει! Θα σε θυμόμαστε πάντα!!
    Νίκος Μ. Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΛΙΑ....ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΈΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΞΑΦΝΙΚΟΣ,ΑΔΙΚΟΣ ΚΙ ΑΘΟΡΥΒΟΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ.ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΒΥΘΙΣΕΣ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΝΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΓΓΑΜΟ ΒΙΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ.ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΥΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ....ΕΥΛΑΛΙΑ ΤΑΛΑΔΙΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.