Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Έκθεση βιβλίου το Πάσχα

Το Δεκέμβριο η ΑΚΠΣ στα πλαίσια της Διαρκούς Επετειακής Έκθεσης Εναλλασσόμενων Δημιουργών για τα 100 χρόνια από το θάνατο του Αλ. Παπαδιαμάντη οργάνωσε την τιμητική έκθεση βιβλίου «ΣΚΙΑΘΙΤΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ».(κλικ)
Η έκθεση οργανώθηκε πάνω σε μια ιδέα του Σκιαθίτη καλλιτέχνη Σταύρου Τσιμπλιαράκη, με την βοήθεια όχι μόνο των μελών της...
ΑΚΠΣ αλλά και πολλών Σκιαθιτών και κυρίως των φιλολόγων Ασημίνας Σουλτάνη και Μαρίας Λάζου.
Είχε διαπιστωθεί τότε ότι για πολλούς παλαιούς και νέους λογοτέχνες και επιστήμονες δεν συγκεντρώθηκαν αρκετά στοιχεία και υπήρξε η δέσμευση για επανάληψη της έκθεσης φιλοξενώντας τα έργα και άλλων άξιων συμπολιτών μας.
Υπάρχουν όμως και αρκετοί Έλληνες και αλλοδαποί φίλοι της Σκιάθου που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα ή περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου στο νησί μας και ασχολούνται με τα γράμματα και τις τέχνες. Ξεκινώντας λοιπόν από αυτή τη 2η Τιμητική Έκθεση Βιβλίου θα προσπαθήσουμε να τους γνωρίσουμε και να τους παρουσιάσουμε στους φίλους της Μικρής Αίθουσας.
Αρχή γίνεται με τους Γεώργιο Παμπούκη και Γιάννη Σπανόπουλο.
Η έκθεση θα διαρκέσει από την Κυριακή 8 Απριλίου μέχρι το Σάββατο 21 Απριλίου και θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 6- 9 μμ.(κλειστά την Κυριακή του Πάσχα)
Ο επισκέπτης μπορεί να καθίσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να ξεφυλλίσει βιβλία που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.