Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Σκόπελο

31χρονος Αλβανός οικοδόμος, πατέρας 2 ανήλικων παιδιών, τραυματίσθηκε σήμερα σοβαρά, μετά από πτώση, ενώ δούλευε σε οικοδομή στη Σκόπελο. Ο άτυχος εργάτης μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Σκοπέλου όπου ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες του Γιώργου Τριανταφύλλου, των γιατρών του Κ.Υ. και του νοσηλευτικού προσωπικού, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Βόλο. Λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού, στο ελικόπτερο τον τραυματία συνόδευε και γιατρός.
Ένα ζήτημα, που ίσως πρέπει να μπει για συζήτηση, είναι τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται στους τόπους εργασίας.
ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ
Εν τω μεταξύ, και παρά τα σοβαρά περιστατικά που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί μας στα Κ.Υ. των νησιών, οι ελλείψεις σε υλικά έχουν αρχίσει να είναι αισθητές. Ακόμη και τα γάντια με «το δελτίο» δίνονται στο προσωπικό, ενώ οι γιατροί εδώ και 5 μήνες δεν έχουν πληρωθεί για τις εφημερίες τους

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι περαστικά στον άνθρωπο και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του, που σίγουρα τον έχει ανάγκη. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό να είστε κι εσείς καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.