Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Citroen xsara από Γλώσσα - Βόλο 79.50 ευρώ!

Καλημέρα,
θα ήθελα να αναφερθώ την ακρίβεια των εισιτήριων σας... Ι.Χ. αυτοκίνητο citroen xsara από Γλώσσα - Βόλο 79.50 ευρώ... ΕΛΕΟΣ..! Δηλαδή από Σκόπελο - Βόλο πόσο έχει; 100; Πώς να ξαναέρθουμε διακοπές Σκόπελο; Γι' αυτό δεν έχετε τουρισμό...
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ επισκέπτη κατά αρχάς σε ευχαριστούμε που επέλεξες το νησί μας για να περάσεις τις διακοπές σου.Το παράπονος που εκφράζεις, είναι παράπονο όλων μας.Δεν ευθυνόμαστε όμως εμείς γι αυτό.Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε από σειρά ετών.Κανένας όμως από τους υπεύθυνους δεν μας λαμβάνει υπόψη.Γιατί άλλωστε εφοπλιστές είμαστε;Οι πολίτες των νησιών κάνουν έκλιση προς τους νέους Δημάρχους που θα εκλεγούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα που θα μας οδηγήσει σιγά σιγά στην καταστροφή και στην απομόνωση.Οι εποχές με τις παχιές αγελάδες πέρασαν.Ας αφήσουν στην άκρη τις υποσχέσεις και τα μακρόπνοα σχέδια της δήθεν ανάπτυξης.
    Ένα είναι το πρόβλημά μας η ακτοπλοική σύνδεση και τα ακριβά εισητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.