Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Hellas Energy: Εξοικονόμηση 13% στο μεγαλύτερο καταναλωτή ρεύματος στην Κύπρο

H εταιρία Hellas Energy έστειλε το παρακάτω σχόλιο, σε σχέση με την ανάρτηση http://efimerida-sporades.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html
«Στο 13% έφθασε η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτεύχθηκε στο Τσιμεντοποιείο Βασιλικού, (ξεπερνώντας αρκετά την αναμενόμενη εξοικονόμηση του 5-8%) με την εγκατάσταση του συστήματος Ultra Plus 2 της εταιρείας Hellas Energy του ομίλου εταιρειών ΜYTILINELIS.
Το Τσιμεντοποιείο Βασιλικού είναι από τους μεγαλύτερους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας...
στην Κύπρο με τα ποσά που δαπανεί για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας να ανέρχονται ετησίως στα 15 εκ. ευρώ.
Η εγκατάσταση του συστήματος Ultra Plus 2 στο Τσιμεντοποιείο Βασιλικού, έγινε από την εταιρεία Ηellas Energy. Μετά από εκτεταμένες δοκιμές διάρκειας δύο μηνών σε δύο κινητήρες αντλιών νερού κυκλώματος ψύξης εργοστασίου που δουλεύουν σε 24ωρη βάση διαπιστώθηκε εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας 12.5 – 13%.
Το ULTRA, έχει εγκατασταθεί από την Ηellas Energy σε 1200 επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα σε δύο χρόνια.
Σημειώνεται ότι η εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας επιχορηγείται μέχρι και 30% από την Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω του Σχεδίου Χορηγιών για Εξοικονόμηση Ενέργειας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.