Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Tρεις υποτροφίες για σπουδές

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, πάντα πιστή στο όραμα και τους στόχους της για διαρκή προσφορά στην Ελληνική κοινωνία, παρέχει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στους νέους με όνειρα και φιλοδοξίες για να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία. Για το λόγο αυτό, προσφέρει τρεις πλήρεις υποτροφίες σε νέους σπουδαστές που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Κολέγιο Περρωτής για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11 που ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου.  Οι υποτροφίες αυτές καλύπτουν τα δίδακτρα, καθώς και τα έξοδα διαμονής και σίτισης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.  Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο είναι στις 20 Σεπτεμβρίου...

Σύμφωνα με το άρθρο 45 του Νόμου 3848/2010(ΦΕΚ 71/τ. Α’/19-05-2010), το Κολλέγιο Περρωτής έχει πάρει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με την ονομασία «Όμιλος Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής».
Η ακαδημαϊκή συνεργασία του Κολεγίου Περρωτής με το University of Wales Institute, Cardiff, ενός από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια, παρέχει στους αποφοίτους τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με αυτά των αποφοίτων των κρατικών πανεπιστημίων, για επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, του Αγροτουρισμού, της Γεωργίας Ακριβείας, της Ξηροφυτικής Κηποτεχνίας και της Διαχείρισης Κτηνοτροφικών Επιχειρήσεων. 
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Τα κύρια εκπαιδευτικά της τμήματα είναι: η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο Επαγγελματικό Λύκειο Τεχνολογικής κατεύθυνσης και Επαγγελματική Σχολή), το πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Κολέγιο Περρωτής και το Τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων. 
Υπεύθυνος Ενημέρωσης: Γρηγόρης Σούγγαρης,
τηλ. 2310.492854 - 6944.661713
e-mail gsouga@afs.edu.gr – www.perrotiscollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.