Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σχολή μουσικής «Ιερεύς Παύλος ο Σκοπελίτης»

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
Ξεκινούν από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010 οι εγγραφές των μαθητών στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό τον τίτλο «ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», αναγνωρισμένη επισήμως από το Υπουργείο Πολιτισμού, εντεταγμένη στα Μουσικά Εκπαιδευτήρια της Πατρίδος μας.
Τα μαθήματα θα αρχίσουν από το πρώτο δεκαήμερο του ερχομένου μηνός Οκτωβρίου 2010 και θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού τα έξοδα θα καλύπτονται από την Ιερά μας Μητρόπολη και τις Ενορίες.
Οι εγγραφές των μαθητών γίνονται...
κάθε ημέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) και ώρες 10.00 – 13.00, ως εξής:
• Όσοι είναι από την Σκιάθο στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών, στον π. Γεώργιο Σταματά (τηλ. 24270 22530),
• Όσοι είναι από την Σκόπελο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον π. Αλέξιο Παπασταμούλο (τηλ. 24240 32450),
Η προσπάθεια αυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, στην οποία δώσαμε το όνομα του Ιερέως Παύλου, ο οποίος έζησε τον 17ο αιώνα, καταγόταν από τη νήσο Σκόπελο και δίδαξε την Βυζαντινή Μουσική στη Χαλκίδα, αποτελεί για την Τοπική μας Εκκλησία μία από τις πιο αξιόλογες και αποδοτικές δραστηριότητες, αρκεί όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε την ωφέλεια και να συμπαρασταθούμε στέλνοντας τα παιδιά μας να διδαχθούν την Μουσική της Εκκλησίας μας, τούς Ιερούς Ύμνους και να γίνουν με αυτό τον τρόπο μιμητές των Αγίων Αγγέλων.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.