Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ)
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ1616/Β/17-08-2007  
Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Θεσσαλίας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (ζαχαροπλαστεία, καφεπωλεία, κάβες, αρτοποιεία, κυλικεία, εστιατόρια, fast food, καφετέριες, καφενεία–ουζερί, παντοπωλεία-μανάβικα κ.α.) ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο σεμινάριο...
«Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων» -επίπεδο 1, το οποίο υλοποιείται σύμφωνα με τις αρχές του  ΦΕΚ 1616/2007 που δημοσιεύεται από τον ΕΦΕΤ.
Σύμφωνα με την παραπάνω Υπουργική Απόφαση τα προγράμματα κατάρτισης αφορούν σε προσωπικό επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν, ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση, τη ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν στα γραφεία του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στο τηλ: 2410/579876-77 (ώρες 8:00-16:00) κα Μπουγάτσα. 
Η υποβολή αιτήσεων στα γραφεία μας μπορεί να γίνει και μέσω fax και για τη συμμετοχή σε τμήματα θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Εφόσον προκύψει ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων δίνεται η δυνατότητα η υλοποίηση του σεμιναρίου να γίνει στο Βόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.