Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Το λιμάνι συνεχίζει να δέχεται λύματα

Φωτογραφία σήμερα το μεσημέρι
Επί μήνες και παρά τον βιολογικό καθαρισμό που λειτουργεί, συχνό φαινόμενο είναι να πέφτουν λύματα στο λιμάνι της Σκοπέλου, από τον αγωγό που είναι μπροστά από τις  παραλιακές καφετέριες και δίπλα στο φυλάκιο του λιμενικού. Πολλές φορές η μυρωδιά, ειδικά με το βοριαδάκι, είναι έντονη και τα σχόλια των περαστικών όχι και τόσο κολακευτικά. Ερωτήσεις έχουμε κάνει πάρα πολλές προς κάθε αρμόδιο, αλλά δεν καταλάβαμε τί ακριβώς συμβαίνει...  «Ψάχνουμε να το βρούμε...», είναι η συνηθέστερη απάντησή τους...
Θα παρακαλούσα τους υποψήφιους δημάρχους αν μπορούν να τοποθετηθούν.

8 σχόλια:

  1. Ο Βιολογικός για να λειτουργήσει θέλει τακτική συντήρηση ας μας απαντήσει ο κ Μελαχρινάκης μια και είναι σχετικός στα θέματα της ΔΕΥΑΣ τι συντήρηση γίνετε και από ποια ειδικευμένα συνεργία με εμπειρία ή εκπαίδευση στους βιολογικούς.
    Το εύκολο είναι να το κατασκευάσεις το δύσκολο είναι να το διατηρήσεις. (Βλέπε Αγνώντα ότι μπαίνει βγαίνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.100 x 48
    (κυβικά λυμάτων…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ, σε αυτήν την φωτογραφία οι αναγνώστες σας μπορούν να δουν και να θαυμάσουν άλλη μια “υγιεινή σούπα”, σαν και αυτές που προτιμάνε κάποιοι, με τις μεγάλες κουτάλες, να την φάνε έστω και καυτή, και το γράφουν σε αντίστοιχα σχόλια του άλλου σας blog… τη συνταγή δεν μπορούμε να σας την πούμε δυστυχώς, γιατί είναι το επτασφράγιστο μυστικό της επιτυχίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι κρίμα! Δίπλα από το λιμάνι υπάρχει παραλία με λουόμενους.
    Γιατί τέτοια αποτυχία αυτή η δημοτική αρχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ακόμη αποτυχία της δημοτικής αρχής είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Τα λύματα πέφτουν στο λιμάνι καθημερίνα και ένα δελτίο τύπου δεν έχει βγει για να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει το λόγο αυτής της απαράδεκτης κατάστασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πότε πήραν ξεκάθαρη θέση για τα προβλήματα του τόπου που μας καίνε όλους;
    Πάντα κρυβόντουσαν πίσω από το δάχτυλό τους ή όταν απαντούσαν (όποτε απαντούσαν), ήταν μόνο με υπεκφυγές και με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήμαρχος (πρόεδρος ΔΕΥΑΣ) και ο Μελαχροινάκης (αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΣ) πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι, από τις θέσεις που κατέχουν, γι’ αυτήν την κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.