Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Να δεσμευθούν...

Nα μας πουν όλοι οι υποψήφιοι και των 3 νησιών πως σκέπτονται να αντιμετωπίσουν το πολύ μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Διότι πετυχημένος είναι ο δήμαρχος που θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στο νησί του. Απο τους τουρίστες και μόνο ζούν και αναπνέουν τα νησιά μας. Σας ακούμε λοιπόν κύριοι υποψήφιοι τόσο για τη τοπική όσο και για τη περιφερειακή διοίκηση.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ αναγνώστη, να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω εν μέρει με την τοποθέτησή σας. Πετυχημένος κατά τη γνώμη μου δεν είναι ο δήμαρχος που θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στο νησί του, αλλά ο δήμαρχος που θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες καλύτερης ποιότητας.
    Φυσικά συμφωνώ μαζί σας ότι όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να τοποθετηθούν για το πολύ μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, το οποίο θεωρώ απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω και με τους δυό σας.
    Επιτυχημένος Δήμαρχος είναι αυτός που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές που χρειάζεται το νησί οι οποίες δέν υπάρχουν και μόνο τότε θα σε σκεφτεί σοβαρά ο καλύτερης ποιότητας επισκέπτης όπως αναφέρεις φίλε σχολιαστή. Καταλάβετέ το επιτέλους ότι χωρίς σωστή προετημασία δέν γίνεται τίποτα και επιτέλους σταματήστε να φωνάζετε για περισότερους επισκέπτες όταν δέν ήμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Για να πάρεις πρέπει να δώσεις και εμείς δέν δίνουμε αυτά που πρέπει. Καταλάβετε επίσης ότι οι προσδοκίες μας πρέπει να είναι παρόμοιες με ότι μπορούμε να προσφέρουμε και εμείς προσφέρουμε ακριβά ναύλα, ανοργάνωτες παραλίες, δέν υπάρχει επαρκής χώρος για τα οχήματα, μή εύκολη πρόσβαση σε παραλίες ( στις περισότερες )και πολλά άλλα. Αυτές είναι κάποιες από τις υποδομές που αναφέρω πιο πάνω.
    Πρέπει να υπάρει ιδιαίτερος λόγος για να έρθει ο τουρίστας. Αυτόν το λόγο πρέπει να τους δώσουμε όλοι εμείς. Και μήν ξεχνάτε δέν είναι μόνο ο Δήμαρχος που θα φέρει τουρίστες αλλά όλοι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν τοποθετήθηκα οτι πετυχημένος είναι ο δήμαρχος που θα φέρει περισσότερους επισκέπτες στο νησί του, προφανώς και θεώρησα αυτονόητα τα όσα αγαπητοί bloggers αναφέρετε. Δεν διαφωνώ μαζί σας. Αλλά αγαπητέ blogger 11:35, όσα και να κάνουμε βελτιώνοντας τις τουριστικές μας υποδομές, αν τα ναύλα εξακολουθούν να είναι αβάσταχτα, φοβάμαι ότι θα μείνουμε μόνοι μας να τις κοιτάμε. Μείζον είναι από απόψεως προτεραιότητος τα λογικά ναύλα. Αυτό θέλησα να τονίσω με την αρχική μου τοποθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ σχολιαστή 3,10 μμ ΚΑΙ τα δρομολόγια ΚΑΙ οι τιμές των ναύλων είναι μέρος των υποδομών. Αλίμνονο άν η πρόσβαση δέν αποτελεί υποδομή. Οπότε μήν τα ξεχωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.