Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο. Σκοπέλου: ...στο "κόλπο" ανόδου!

Η σημαντική και άνετη, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, νίκη με 3-1 του Α.Ο. Σκοπέλου επί του Ηρακλή Βόλου βάζει την ομάδα πάλι "στο κόλπο", κρατώντας την ζωντανή, αλλά με πολύ δρόμο (με Άνθιμο Γαζή εκτός, Ελευθεριακό εκτός, Πανιώνιο εντός, Τοξότη εκτός, Διαγόρα εντός), για πλασάρισμα στην 6άδα ανόδου.
Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 12' και λίγο αργότερα είχε ευκαιρία για το 0-2, ενώ ο Προκοπίου στο 36' πέρασε και τον τερματοφύλακα και… η μπάλα στο δοκάρι. Έπρεπε να φθάσουμε στις καθυστερήσεις για να αλλάξουν όλα… Σκορ, συσχετισμοί, ψυχολογία. Ο Π. Χρυσοφός σε ένα από τα γνωστά του "σπριντ" είχε διπλό κέρδος, κερδίζοντας πέναλτι και κόκκινη στον τερματοφύλακα. Ο Έρζον Χισάι δεν έχασε την ευκαιρία για το 1-1.

Στην επανάληψη οι συνήθεις ύποπτοι "τρομοκράτες"
Π. Χρυσοφός στο 55' και Έρζον Χισάι στο 80' έκαναν το τελικό 3-1, με τον τελευταίο να έχει ευκαιρίες για  χατ τρικ και ευρύτερο σκορ.
ΦΩΤΟ: © ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.