Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Για την απροειδοποίητη επίσκεψη της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου στη Σκόπελο

O φίλος και επισκέπτης της Σκοπέλου για πολλά χρόνια, δικηγόρος κ. Χρήστος Τζήμας, έστειλε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» το παρακάτω σχόλιο, σχετικό με την επίσκεψη κλιμακίου της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου στη Σκόπελο (διαβάστε την ανάρτηση ΕΔΩ):
«Φίλοι,

Επισκέπτομαι τη Σκόπελο συχνά, από το 1990.

Διάβασα σήμερα, 05 Φεβρουαρίου 2014, στην ιστοσελίδα σας ότι σας επισκέφτηκε κλιμάκιο της Κτηματικής Υπηρεσίας. Ως δικηγόρος έχω αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και με καταστήματα σε παραλίες της Αττικής. Το Δημόσιο προβάλλει αιφνιδιαστικά δικαιώματα κυριότητος σε Ζώνες Λιμένος και τα αναγγέλλει στο Κτηματολόγιο υπό τη μορφή ένστασης κατά των αρχικών εγγραφών. Οι θιγόμενοι πρέπει να επαγρυπνούν και να προσφύγουν ενώπιον των ειδικών προς το σκοπό αυτό επιτροπών, προσάγοντας και τους τίτλους ιδιοκτησίας τους, κυρίως όμως τυχόν παλαιά παραχωρητήρια, που έχουν μεγάλη βαρύτητα.

Υπομονή!
Φιλικά
Χρήστος Τζήμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.