Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τα Λυκόπουλα στο Π.Κ. Σκοπέλου

Τα λυκόπουλα του 1ου Συστήματος Προσκόπων επισκέφτηκαν το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σκοπέλου, όπου είχαν την ευκαιρία να  συζητήσουν και να ενημερωθούν απο τον διοικητή ανθυποπυραγό Οικονόμου Παναγιώτη και  το προσωπικό του Κλιμακίου για την δράση, τις δυσκολίες και τα μέσα που διαθέτουν για να προστατεύσουν, αν χρειαστεί, το μοναδικό και πανέμορφο δάσος της Σκοπέλου.

Μέσα από αυτή την δράση τα παιδιά έμαθαν ότι το επάγγελμα του Πυροσβέστη απαιτεί εγρήγορση, γνώσεις και εκπαίδευση. Με μεγάλη χαρά ντύθηκαν πυροσβέστες και επιβιβάστηκαν στα πυροσβεστικά οχήματα και ένιωσαν για λίγο σαν να ηταν προσωπικό του κλιμακίου.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων και η αρχηγός Ελεάνα Μαυραντή ευχαριστούν θερμά τον προϊστάμενο του Π.Κ.Σ, Ανθυποπυραγό Οικονόμου Παναγιώτη και το προσωπικό για την φιλοξενία, την προθυμία που έδειξαν στα παιδιά, απαντώντας στις απορίες τους και τους...
εύχονται καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.